У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Казка-мюзикл "Рапунцель. Казка про зниклу принцесу"

31 березня 2024, 12:00, неділя
У продажу залишилось 643 квитка
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 200 грн
Тривалість
01:30
Бронь
2
години

Про подію

Справжній подарунок від акторів всесвітньо відомого театру пригод і фантастики «Каскадер», творців оригінальних українських мюзиклів: «Білосніжка та семеро гномів», «Снігова королева. Сила гарячого серця», «Аладдін та чарівна лампа», «День народження Принцеси»,  «Новорічні пригоди Червоної Шапочки», які так полюбились глядачам в Україні, США, Канаді, Німеччині, Австрії, Швеції, Італії та в інших країнах світу. Для тих, хто цінує добрі, веселі та чарівні  дитячі вистави, слід від яких назавжди лишається в серці кожної дитини. Найяскравіша подія 2024 року!!!

Наш мюзикл - це феєричне шоу світового рівня з мелодійними піснями, запальними танцями та самими непередбачуваними поворотами сюжету. Справжньою окрасою вистави стануть бої на справжнісіньких лицарських мечах, акробатичні трюки, рукопашні бійки та екшен-сцени.

Шоу розраховане на найширшу глядацьку аудиторію. Всім дівчатам від 3 до 15 років обов'язково полюбиться ніжна і зворушлива красуня Рапунцель, а хлопчаки будь-якого віку, безсумнівно, захопляться силою, вправністю та хоробрістю казкового Принца. Батьки ж обов'язково відзначать тонкий ненав'язливий гумор, якісний музичний матеріал, філігранну акторську гру.

Словом, «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу»- це справжня середньовічна історія - старовинна і таємнича і в той самий час добра, сучасна, кумедна і повчальна.

Гарантуємо казкову атмосферу, святковий настрій, море позитивних емоцій і вражень!

Майстерністю артистів театру захоплюється публіка у всьому світі. Історія театру "Каскадер" - це 35 років творчої праці та успішних виступів як в Україні, так і на найкращих сценах США, Німеччини, Австрії, Польщі, Італії, Швеції, Литви, Молдови, Канади.

Продюсери: Igor Misliviy
Режисер-постановник, автор сценарію, автор пісень - Влада Кохановська
Хореограф-постановник - Станіслав Волотовський.
Постановник трюків і сценічних боїв - Ігор Мисливий
Аранжувальники - Елла Малахова, Юра Кандиба

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Казка-мюзикл "Рапунцель. Казка про зниклу принцесу" відбудеться 31 березня 2024, 12:00, неділя в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"