У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Чарівна планета мильних бульбашок

23 грудня 2018, 14:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Рекомендовано дітям від 3-х років до 12 років.
Малюкам зростанням до 1,20 м вхід безкоштовний у супроводі дорослого без надання окремого місця.

Новорічне Подання!

Снігова історія від Crazy Bubble Show - Чарівна планета мильних бульбашок!
Булька і Буль-Булька живуть на планеті мильних бульбашок Обидві можуть порадувати дітей чудесами і показати їм як легко вони управляються з примхливої і тонкої натурою мильної бульбашки і навіть з безліччю бульбашок, і пузирямі- гігантами, На жаль вони ніколи не бачили сніг і не знають що це таке, але їх друг - юний чарівник допоможе їм і побачити сніг і навіть пограти сніжками
Приходьте до нас на виставу і станьте учасником казки!
Нові костюми, нові фокуси і яскраві спецефекти! І, звичайно, вже полюбилися дітьми: величезні мильні бульбашки!
Сяючі роботи-інопланетяни! Лазерне шоу! Справжній сніг! На вході дітей зустрічають гігантські Дід Мороз і Снігуронька
Маленькі глядачі беруть участь в казковому шоу завжди з радістю! А якщо тільки захочете, то після шоу обов'язково теж побуваєте в величезному мильній бульбашці!
Від авторів:
Crazy Bubble Show - шоу мильних бульбашок, скорило Чехію і Ізраїль, ОАЕ, Південну Корею і Німеччину, Туреччину і Україну!
У поданні беруть участь більше десяти артистів, кожен з яких чудово справляється зі своєю роллю. Інтерактивні ігри з дітьми під час вистави роблять маленьких глядачів повноцінними учасниками подій.
Ілюзії і трюки створюються з використанням сучасних технологій і оснащення: проекційні прилади, відеозображення і світлові системи.
Crazy Bubble Show - це шоу-програма для дітей, а також і для Вас, батьки! Мильні бульбашки - це красиво! Гігантські мильні бульбашки - гигантски красиво! Можна нескінченно дивитися на те, як горить вогонь, як тече вода, і як народжуються мильні бульбашки! Дітей так тягне і заворожує ця магія! Чарівні фарби і химерні форми мильних бульбашок зупиняють час! На наших шоу і дорослі стають дітьми. Нехай ненадовго, але це так здорово!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Чарівна планета мильних бульбашок відбудеться 23 грудня 2018, 14:00, неділя в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.