У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Рок-опера «Орфей та Еврідіка назавжди»

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

21 жовтня 20018 року у Палаці «Україна» м. Києва відбудеться приголомшлива рок-опера «Орфей та Еврідіка назавжди». Композитором та виконавцем головної чоловічої ролі став Михайло Брунський. Роль Еврідікі виконала Соломія Павленко.
 
На глядачів чекає захоплююче шоу, у якому античний сюжет поєднуються з сучасним електронним звучанням та супроводом неймовірного оркестру, у якому налічується більш як 75 інструментів. Прем’єра шоу відбулася в Україні у 2016 році і стала чи не першим вітчизняною постановкою світового рівня. За словами Михайла Брунського, над оперою він працював понад 6 років і за цей час буквально вжився в образ древньогрецького співака Орфея, який попри все хотів врятувати свою кохану. У виставі активно використовується не тільки жива музика у виконанні оркестру, а й електронні сети від ді-джея Анатолія Старкова, що стало справжньою режисерською знахідкою.
 
Існує класичний варіант опери авторства німецького композитора Кристофа Глюка. За основу сюжету взято античний міф про музиканта Орфея та його дружину Еврідіку. Після смерті коханої Зевс так розчулився журбою музиканта, що дозволив йому спуститися у царство мертвих. Тут Орфей має своїм співом зачарувати духів, аби вони відпустили Еврідіку. Орфей долає важку і страшну дорогу до Елізіуму, де перебуває його жінка. Натхнений, він співає прекрасну пісню і тіні дозволяють дружині повернутися до живих. Проте на зворотному шляху Орфей порушує єдину умову повернення — не дивитися на кохану і Еврідіка залишається в потойбіччі назавжди. В опері Глюка, Орфей у розпачі хоче вбити себе. Тіні враджені відданістю героя і повертають йому кохану жінку. На шляху їх зустрічає хор пастухів, які співають про те, що любов та мистецтво здатні подолати смерть.
 
Античні міфи:
 
Парісів суд
Троянській кінь
Викрадення Єлени
Кіклоп і Галатея
Арахна
Міф про Пегаса

Придбати квиток на Рок-опера «Орфей та Еврідіка назавжди» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Рок-опера «Орфей та Еврідіка назавжди» відбудеться 21 жовтня 2018, 19:00, неділя в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.