У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ара Малікян

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Повернення грошей за квитки буде здійснюватися до 24.06.19.
 
Повернення фізичних квитків буде здійснюватися за місцем придбання. Повернення електронних квитків буде здійснюватися на карту, з якої був придбаний квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "Ара Малікян. Київ", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнене в електронному вигляді заяву (наприклад , в MS Word) і скан-копію ідентифікаційного коду.
Завантажити шаблон заяви

Скрипаль-віртуоз Ара Малікян вже більше сорока років ламає всі стереотипи про класичної музики.

13 червня 2019 року в Національному палаці культури та мистецтв "Україна" відбудеться грандіозне шоу "Неймовірна подорож скрипки".

Ара Малікян - музикант вірменського походження, народився в Лівані, а останні п'ятнадцять років є громадянином Іспанії.

Шоу Ари Малікян - це неймовірний і захоплюючий вир, в якому можна почути тужливі мотиви Сходу, запальні ритми Латинської Америки і широку як у цигана душу самого виконавця.

Зі своїми шоу віртуоз вже об'їздив мало не всі країни світу, і всюди публіка приймала його із захопленням. За рік Ара Малікян дає більше 300 концертів, вражаючи фанатів своєю енергією і запалом. Всього він записав 26 альбомів і зупинятися на досягнутому не збирається.

Сам музикант ставить собі за мету популяризацію класичної музики. Саме тому він анітрохи не схожий на виконавця класичних музичних творів. Навпаки, його можна швидше побачити в широких східних штанях і жилетці з візерунками, одягненою прямо на голе тіло. Доповнюється образ чорними як ніч кучерями і справжньою бородою.

Ара Малікян супроводжує бурхливими емоціями кожен виступ - стрибає, заряджає енергією музикантів і глядачів, а іноді падає і грає лежачи, все в тому ж шаленому ритмі.

У творчій скарбничці музиканта шедеври Вівальді, Моцарта, Паганіні та обробки відомих рок-груп, таких як Radiohead, Led Zeppelin, хіти Джиммі Хендрікса та Девіда Боуї. Глядачі зможуть почути і авторські твори маестро, в тому числі - саундтреки до відомих фільмів.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Ара Малікян відбудеться 13 червня 2019, 19:00, четвер в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.