У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

GREGORIAN

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

GREGORIAN — оригінальний німецький колектив, який підкорив світ чарівними мелодіями і небесними голосами, вперше виступить в Україні в рамках Holy Chants Tour 2018 на підтримку однойменного альбому на сцені палацу «Україна» 4 грудня 2018 року.
 
На концерті Gregorian глядачі зможуть відправитися у грандіозну музичну подорож у минуле, поринути в атмосферу середньовіччя і почути живе виконання сучасних популярних мелодій у григоріанському стилі.
 
Оточена містичним ореолом група Gregorian вже давно стала самостійним музичним жанром з багатомільйонною армією шанувальників. Майже два десятиліття Gregorian представляють собою своєрідний музичний міст у часі, який з’єднав середньовічні григоріанські хорали і сучасні поп- і рок-композиції.
 
Струнке поєднання чоловічих голосів, співаків з британських кафедральних соборів, супроводжуване ансамблем і ангельським голосом співачки Амелії Брайтман (сестри Сари Брайтман), в поєднанні з дивовижними візуальними спецефектами, перетворюють кожне театралізоване шоу в незабутнє видовище.
 
Злагоджений чоловічий хоровий спів Gregorian вражає спектром звучання: від м’якого, оксамитового до суворого, нищівного своєю міццю вокалу. Голоси півчих зливаються в одне ціле, створюючи неповторну гармонію. Цього ефекту засновник колективу, композитор і звукорежисер Френк Петерсон вперше домігся, коли працював над першим альбомом музичного проекту Enigma. Ідея створити єдину в своєму роді групу Gregorian прийшла до нього абсолютно випадково. Одного разу Френк відвідав Королівський монастир в Іспанії. Як кожен європейський турист він пересувався по світу з плеєром, не знімаючи навушників з голови. Незважаючи на те, що в навушниках лунала рок-музика, досвідчений музикант і композитор розчув, як в сусідній залі монастирський хор виконував григоріанські піснеспіви. Дивовижне поєднання року та хору здалося йому цікавим. Так Френк Петерсон, який продюсував Принцесу, Сару Брайтман, Офру Хазу і багатьох інших відомих виконавців, відкрив новий жанр — у 1999 році, з альбому Gregorian «Masters of Chant» почалася історія тріумфального успіху блискучої ідеї, яка до цього дня залишається світовою сенсацією. Завдяки своєму унікальному неповторному звучанню Gregorian досягли неймовірного успіху і придбали армію прихильників по всьому світу.
 
В репертуарі Gregorian є як світові поп-хіти від Селін Діон, Мадонни і Мілен Фармер, так і класичні рок-композиції The Beatles, U2, Led Zeppelin, AC / DC, Queen, Aphrodite’s Child, Deep Purple, Metallica, Rammstein та інших. Артисти виконують свої унікальні хоральні інтерпретації саундтреків до таких культових і оскароносних фільмів, як «Хрещений батько» і «Вогненні колісниці», «Філадельфія» і «Титанік», «Гладіатор» і «Володар кілець 3: Повернення Короля». Записує група різдвяні пісні та власні композиції.
 
Концерти Gregorian — це завжди потужний інструментальний супровід, наповнений світловими, лазерними і піротехнічними спецефектами, а на сцені панує неймовірна атмосфера середньовічної містики. За роки існування колективу по всьому світу було продано більше 10 мільйонів альбомів, в 18 країнах вони стали «золотими» і «платиновими». Шоу найуспішнішого німецького колективу відвідали більше двох з половиною мільйонів чоловік.
 
Знаменитий колектив готує для українських глядачів неймовірне масштабне шоу. Вокалісти в сутанах в супроводі музикантів, а також розкішні перформанси Амелії Брайтман створять у палаці «Україна» 4 грудня приголомшливу атмосферу неймовірного, містичного шоу, що запам’ятається надовго.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

GREGORIAN відбудеться 4 грудня 2018, 19:00, вівторок в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.