У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Владимир Гришко «Ти моя мелодія»

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Володимир Гришко виступить з ексклюзивною програмою пісень Мусліма Магомаєва
 
На численні прохання киян маестро Володимир Гришко знову повертається на сцену Національної опери України!
 
9 листопада народний артист України, лауреат національної премії ім. Тараса Шевченка, неперевершений співак, який отримав світове визнання, вперше презентує на батьківщині програму, яку вже встиг показати більш ніж у 40 містах Китаю.
 
У супроводі великого симфонічного оркестру! маестро виконає улюблені мільйонами композиції Мусліма Магомаєва, на яких виросли цілі покоління. На думку багатьох поціновувачів творчості Мусліма Магомаєва, так щиро і проникливо, як Володимир Гришко, ці пісні не виконував ніхто. Вони наповнилися новою силою і знайшли друге життя.
 
«У великого мистецтва немає національності, бар’єрів часу і кордонів. Геніальний співак Муслім Магомаєв не міг належати лише одному азербайджанському народові — він та його творчість належать усім людям. Будучи естетом не тільки на сцені, а й у житті, він ніс своє мистецтво з відкритим серцем. У сучасному світі дуже мало культури, мистецтва. А цей проект — шанс познайомити молодь із творчістю кумира мільйонів цілої епохи, а людей старшого покоління повернути у молодість», — каже Володимир Гришко.
 
Безсумнівно, маестро Гришка підготував для дорогої серцю київської публіки сюрпризи! У програмі пролунають композиції з відомого бродвейського мюзиклу «Скрипаль на даху», неповторні «перлини» українського фольклору та колоритні китайські твори!
 
Український оперний співак Володимир Гришко є визнаним метром світової оперної сцени. Його творчий шлях — це історія успіху, труда та невичерпного натхнення. Він — яскравий феномен сучасної української культури, останній учень і партнер по сцені Лучано Паваротті, неперевершений співак із діапазоном голосу у дві з половиною октави. В активі маестро — більше 30 альбомів, виданих по всьому світові, та унікальні творчі експерименти, серед яких: участь у грандіозному проекті світового масштабу True Symphonic Rockestra, суть якого полягає у виконанні відомих оперних арій у стилі рок.
 
Володимир Гришко занесений у Книгу рекордів України як український оперний співак, який 44 рази виконував головні партії у Метрополітен-опері. Він виступав на одній сцені з Андреа Бочеллі, Монсеррат Кабальє, Алессандро Сафіною, Демісом Русосом, Ricchi e Poveri, Amici Forever, Boney M.
 
Сьогодні Володимира Гришка з нетерпінням чекають в кращих залах США, Китаю, Франції, Німеччини, Австрії, Італії, Шотландії, Чехії, Японії, Великобританії.
 
Подаруйте собі вечір прекрасної музики і пориньте в атмосферу гармонії, любові та світла! Чекаємо на вас 9 листопада о 19:00 у Національній опері України!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Владимир Гришко «Ти моя мелодія» відбудеться 9 листопада 2018, 19:00, п’ятниця в Національна опера України ім Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.