У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

"Ти...!" вистава за оповіданням Івана Буніна

7 червня 2018, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

     Одвічне прагнення людини бути щасливою і коханою, часом спонукає нас до несподіваних вчинків.

Він немолодий, не бідний, але й не дуже заможний чоловік, який захопився живописом настільки, що переїздить до Москви…малює все,що йому сниться і ввижається…

Вона живе не за правилами суспільства…Вона сама створює ці правила… Їй не цікаве сіре буденне життя… вона молода,амбітна і вільна в своїх вчинках…

Одного весняного вечора Вона увірвалася в Його нецікаве і нудне життя…

Ніхто з них не знав, чим скінчиться цей візит молодої пані до художника-початківця… але серце почало оживати…сни, і мрії почали справджуватися…

Кохання чи зацікавленість? Пристрасть, бажання чи просто  потяг? Хто Вона? Звідки? І чому з`явилась?

А може це все просто Йому наснилось?...

Вистава "Ти... !" за оповіданням Івана Буніна "Муза".
В ролях : Анатолій Тихомиров, Геннадій Шевчук, Наталя Потапова, Анатолій Вторенко, Наталія Жмак,Роман Листопад.
Хореограф - Тата Таранюк .
Режисер - Потапова Н.
Художній керівник - Заслужений артист України  Анатолій  Юрійович Тихомиров.

 

Любов - це найбільше щастя, дароване людині. Але над нею вічно висить рок. Любов завжди пов'язана з трагізмом, щасливий фінал у справжнього кохання буває рідко, тому що за миті щастя людині доводиться платити.

    Самотність стає неминучою долею людини, яка не зуміла розгледіти в іншому близьку душу. Тільки любов дає щастя духовного спілкування. У героях вистави «Ти..!», в їх прагненні один до одного є щось, що протистоїть будням життя, є прагнення захопити свій шматочок щастя хоча б на одну ніч, бажаючи хоч один раз в житті відчути справжню любов і щире кохання.

Любов - земні радощі, неймовірний потяг однієї людини до іншої. Все, що пов'язано з цим почуттям, чисте і щире, овіяне таємницею і навіть святістю. Це почуття виглядає сміливо і відверто. Прагнучи отримати свою частку щастя, люди часто егоїстичні і жорстокі. Вони усвідомлюють, що щадити людину безглуздо, бо щастя на всіх не вистачить, а чи раніше чи пізніше ти відчуєш біль втрати - не важливо. Поступаючи жорстоко, вони лише живуть за законами життя, в якій вони не в силах нічого змінити. Але, незважаючи на це, навіть найменший проблиск любові може стати для героїв тим моментом, який людина все своє життя буде вважати найщасливішим. Лічені хвилини щастя - завжди найвищий злет у житті людини, в які людина хоч на короткий час позбувається смутку і шаленіє від почуттів,що окрилюють душу та тіло. Любов є і покаранням, і випробуванням, і нагородою. Вона розфарбована піднесенням і  смутком, вона водночас прекрасна і сумна.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

"Ти...!" вистава за оповіданням Івана Буніна відбудеться 7 червня 2018, 19:00, четвер в Київська Мала Опера. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.