У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Besame mucho

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 28 БЕРЕЗНЯ 2021 19:00 НА 27 ТРАВНЯ 2021 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Програма колективу "Frankyjazz" "Besame Mucho" включає найвідоміші хіти італійської, кубинської та латиноамериканської музики, які представлені в дуже оригінальній, джазовій обробці.
Легендарні композиції з репертуару Dalida і Toto Cutugno, музика італійського кіно в поєднанні з хітами з репертуару Dean Martin, Nat King Cole і Gipsy Kings стали основою концерту, та задали ритм «Cha-cha-cha».
Ключовим визначенням стилю програми стає майстерне переплетіння кількох культур: як мелодики італійської мови з інтонаціями амеркого джазу в композиції "Tu vuo fa l`Americano", так і англійська мова в супроводі ритмів латини в пісні «Sway»
 Ця програма нікого не залишить байдужим, ви не зможете просто спокійно всидіти, кожен впізнає знайомі мелодії. Що тут сказати, ви самі все почуєте і побачите!
 
1. The 20th Century Fox Mambo
2. I Can't Say No
3. Parla piu piano
4. Torna a Surriento
5. Love in Portofino
6. Besame mucho
7. Something Stupid
8. Historia de un amor
9. Volare
10. Papa Loves Mambo
11. Whatever Lola Wants
12 Lambada
13. Sway
14. Bamboleo
15. Almohada 
16. Quizás, Quizás, Quizás
17. Jamaica
18. Bella Ciao
19. L'italiano
20. Mambo Italiano
21. Tu vuo fa l'Americano
22. La Bamba

 

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Besame mucho відбудеться 27 травня 2021, 19:00, четвер в Київський будинок Архітектора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.