У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Скриптоніт

8 жовтня 2021, 20:00, п’ятниця
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 30 ТРАВНЯ 2020 20:00 НА 8 ЖОВТНЯ 2021 20:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Квитки поверненню не підлягають
ЗВЕРНЕННЯ ОРГАНІЗАТОРА

‼️Важливе повідомлення щодо концертів «Скриптоніт»‼️
 
Концерт, який був запланований на 10 жовтня 2021 року буде перенесено на 9 жовтня 2021 року. Обмінювати квитки не потрібно, вони є дійсними.
 
На концерт, який відбудеться 8 жовтня 2021 року будуть допущені виключно власники квитків із концертів, на яких стоїть одна із наступних дат проведення концерту – 30 травня 2020, 10 жовтня 2020, 15 травня 2021, 8 жовтня 2021.
 
На концерт, який відбудеться 9 жовтня 2021 року будуть допущені виключно власники квитків із концерту, на яких стоїть дата проведення концерту – 10 жовтня 2021 року.
 
Ми відповідально ставимося до вашої безпеки. Згідно із чинними нормами Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 року (із змінами) та враховуючи встановлення «жовтого» рівня епідемічних обов’язковою умовою доступу для глядачів на концерт є наявність одного з наступних документів:
 
▪️Негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу
▪️Негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу
▪️Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації
▪️Документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини
▪️Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією, або двома дозами вакцини
▪️Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує одужання від COVID-19
▪️Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР
‼️Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік.
 
Завдяки «Сінево» ми пропонуємо вам знижку 50% (300 грн замість 600 грн) на експрес-тест COVID-19 антиген в період з 6 до 9 жовтня 2021 року.
 
Як отримати знижку:
▫️тестування можливе лише за умови попереднього оформлення замовлення та оплати на сайті «Сінево»! Для оформлення перейдіть за посиланням: https://go.synevo.ua/stereo
▫️на вказаний у замовленні номер телефону надійде SMS з підтвердженням онлайн-замовлення. Саме це SMS покажіть персоналу «Сінево» під час здачі тесту;
 
▪️Як зробити тест у відділеннях «Сінево»:
▫️експрес-тест на антиген — це швидкий і надійний спосіб тестування на COVID-19. Процедура забору матеріалу та підготовка до антиген-тесту аналогічна ПЛР-тестуванню (мазок з носоглотки);
▫️будь ласка, ознайомтесь заздалегідь з підготовкою до тестування на сайті «Сінево»
▫️з собою слід обов’язково мати документ, що підтверджує особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»).
 
▪️У якому відділенні «Сінево» можна здати тест?
▫️У будь-якому відділенні «Сінево» із переліку: www.synevo.ua/ua/covid-centers(крім відділень позначених «*»).
 
Якщо з певних причин ви не зможете зробити тест заздалегідь (що ми дуже радимо для вашого комфорту та безпеки), мобільна бригада «Сінево» за вашим SMS з підтвердженням онлайн-замовлення зможе зробити тестування 08.10.2021 та 09.10.2021 з 16:00 перед подією в приміщенні Stereo Plaza. Результат ви отримаєте протягом 15 хвилин на вказаний e-mail та Viber. При цьому вам необхідно мати із собою оригінал документу, що підтверджує вашу особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»). Зверніть увагу, що сплатити за тест на місці перед подією ви зможете виключно в онлайні.


СКРИПТОНІТ У КИЄВІ: НЕПОВТОРНИЙ СТИЛЬ І ПОТУЖНА ЕНЕРГЕТИКА
30 травня в Stereo Plaza відбудеться концерт талановитого та харизматичного репера Скриптоніта. Революціонер жанру та автор самобутніх треків подарує всім незабутній вечір. Головне – покликати всіх своїх і замовити квитки заздалегідь!
 
КОНЦЕРТ СКРИПТОНІТА – КРУТИЙ ШАНС ПОЧУТИ УЛЮБЛЕНІ ТРЕКИ ТА НАСОЛОДИТИСЯ САМОБУТНІМ ФЛОУ
Його називають Kendrick Lamar російськомовного хіп-хопу. Сам репер визначає свою творчість як «казахстанський реп», а справжнє ім'я популярного автора та виконавця – Аділь.
 
Роботи Скриптоніта вже кілька років активно збагачують напрямок затребуваного некомерційного репу. Його цінують за самобутній стиль, якісні ритми та фірмові біти. Скриптоніта жодного разу не слухав хіба що... та немає таких! Приваблює хлопець унікальною харизмою та магнетичною енергетикою. Ну, і, врешті-решт, просто так резидентами знакового лейблу Gazgolder не стають!
 
Близька та зрозуміла кожному тематика та нереальна атмосфера, коли ти – на одній хвилі з тисячею сердець – це довгоочікуваний концерт Скриптоніта в Києві!
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Скриптоніт відбудеться 8 жовтня 2021, 20:00, п’ятниця в Stereo Plaza. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.