У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ЧАРІВНА СКРИНЯ БАЖАНЬ

30 грудня 2017, 11:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вистава "ЧАРІВНА СКРИНЯ БАЖАНЬ" в Києві

Якщо у вас та у ваших діточок є найсокровенніші бажання та мрії, і ви дуже хочете, щоб вони здійснились в Новому році, тоді вам обов’язково потрібно потрапити туди, де лише раз на рік відчиняється Чарівна Скриня Бажань!

Театр Бережних «Атракціон» пропонує Вам неймовірну феєричну виставу для всієї родини!

Всіх діточок ще у фойє будуть зустрічати веселі казкові герої, з якими діти зможуть поспілкуватись, пограти, і, навіть, отримати призи за активну участь.

А потім всі діти разом з батьками поринуть у чарівну атмосферу казки, в якій вони зможуть бути не простими глядачами, а учасниками веселої казково-ігрової подорожі.

Діти разом з героями Діснейленда,героями наших мультфільмів та казок і навіть, з фантастичними, вигаданими персонажами, повинні за будь-яких обставин повернути Чарівну Скриню Бажань. Лише тоді прийде Новий рік, і всі бажання здійсняться.

Діти з захопленням будуть допомагати добрим персонажам: Міккі Маусу, Джинну, папузі Кєші, Феї бажань Мріяні, Майку Вазовскі та зможуть від душі посміятись з грізних на перший погляд Вічної Мерзлоти, та її помічниці баби Яги. Не обійдеться й без допомоги супергероїв Щенячого патруля. І, за традицією, ялинку Новорічну засвітять дідусь Мороз разом зі Снігуронькою.

Вистава допоможе діточками, а можливо, і дорослим, зрозуміти, що заради здійснення мрії не треба сумніватися, а сміливо долати будь-які перешкоди і впевнено йти до мети. І тоді Новий рік обов’язково відчинить чарівну скриню здійснення бажань!..

Запрошуємо Вас у чарівний світ Новорічної казки, яка стане найкращим подарунком для всієї родини!

Вистава йде українською мовою.

Використовується живий звук та фонограма.

Вхід безкоштовний для дітей віком для 5 років з дорослим, у якого є квиток. Вистава для дітей від 2 до 8 років.

    Електронний квиток дозволяє купити квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і ви можете купити квиток за 1 хвилину прямо зараз. Для цього потрібно:
  • Вибрати місце на схемі залу або вибрати кількість вхідних квитків у фан зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Вибрати спосіб оплати і доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати квиток або показати з екрану телефону перед входом в зал.

У 2017 році багато цікавих концертів, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитися з афішею Києва

Подключайтесь до наших каналів:

Telegram, Facebook, Instagram

Вистави "ЧАРІВНА СКРИНЯ БАЖАНЬ" відбудуться 23-30 грудня 2017 в кінотеатрі «Кінопанорама» за допомоги сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити квитки на цікавий для вас концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка c доставкою

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

ЧАРІВНА СКРИНЯ БАЖАНЬ відбудеться 30 грудня 2017, 11:00, субота в Кінопанорама (Великий зал). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.