У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Tequilajazzz

22 жовтня 2017, 20:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Tequilajazzz повертається в Київ!

Разом з пітерською погодою і настроєм вже цієї осені 22 жовтня 2017 року легендарна група привезе в Sentrum свої найкращі пісні.

Сьогоднішні концерти Tequilajazzz - це ретроспектива творчого доробку та головні хіти в абсолютно несподіваних аранжуваннях. У Києві Tequilajazzz зіграють свої хіти з 20-річною витримкою. Тому саме час освіжити в пам'яті текст "Зимового сонця" та інших нестаріючих хітів групи.

Вперше сміливі пітерці заявили про свої музичні амбіції в 1993. Випуск альбому «Целулоїд» ознаменував собою величезний прорив і прославив групу на теренах всього пострадянського простору. Музикантам вдалося зробити семимильний крок від андегранудного альт-року і, що називається, вивести його в люди.

Спроба була ризикованою, але ризик виправдався і незабаром ім'я Tequilajazzz залунало на всіх російських і міжнародних фестивалях. Першопрохідці у своєму напрямку стали кращими. Квитки на концерти команди змітали за лічені дні. Публіка в переповнених залах і до відмови забитих стадіонах просто приходила до нестями!

І тепер у вас є шанс знову пережити ті божевільні емоції і заспівати разом з улюбленими музикантами їх головні хіти.

Був в історії «текиловцев» період, який кинув в транс фанатів: у 2010 група несподівано заявила про розпад. Подив і щира надія на возз'єднання улюбленої команди не покидали численних шанувальників, і чудо сталося.

Через 3 роки оновлені Tequilajazzz знову вийшли на сцену, щоб дивувати своїми потужними видовищними шоу європейського рівня. Незважаючи на зміну складу Tequilajazzz продовжують дарувати публіці глибоке звучання, чудовий настрій і вгамовувати ностальгію за минулим.

Навесні київські шанувальники групи вже могли переконатися в тому, що з роками Tequilajazzz тільки набуває у своєму звучанні, саме час повернуться на концерт до улюбленої команди ще раз. Але покваптеся. На виступах Tequilajazzz завжди були аншлаги, а після останнього приїзду групи в Київ, охочих відвідати їх концерт тільки додалося!

Tequilajazzz Киеві відбудеться 22 вересня 2017 о 17:00. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на цікавий Вам концерт, виставу, оперу, балет, майстер-класси, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською картою VISA/MasterCard, готівкою чи кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Tequilajazzz відбудеться 22 жовтня 2017, 20:00, неділя в клуб Sentrum. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.