У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ансамбль ім. Павла Вірського

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського призначає ще одну зустріч з улюбленими глядачами. 24 листопада 2016 року у Національному палаці мистецтв «Україна» відбудеться додатковий концерт легендарного колективу. 
 
Художній керівник колективу - Герой України Мирослав Вантух. 
 
З новою концертною програмою Національний заслужений академічний ансамбль танцю Украйни імені Павла Вірського на Головній сцені України!
 
Основу репертуару ансамблю становлять старовинні й сучасні танці різних регіонів України. Показовою рисою ансамблю є широке відображення сучасної тематики і творче використання спадщини народного танцю. На концертах колективу глядач насолоджується не тільки прекрасним виконанням, а і чудовими костюмами, які, безумовно, є невід'ємною складовою спектаклю. Обробку народної музики і нову музику до танців створили і створюють багато композиторів України. А яскраві і виразні рухи, віртуозні стрибки, блискавичні обертання і неперевершена зміна динаміки танців - від меланхолії до ейфорії - це унікальний союз кольору, енергії та артистизму! 
 
Саме завдяки високому рівню професійної майстерності ансамбль здобув широку популярність в багатьох країнах. Українському хореографічному мистецтву аплодують концертні зали усього світу! Колектив побував більше ніж у 60 країнах світу, зокрема: у В‘єтнамі, Кореї, Китаї, Кубі, Австрії, Англії, Канаді, США, Бельгії, Франції, Іспанії, Італії, Греції, Бразилії, Аргентині, Венесуелі, Португалії, Швейцарії, Данії, Андоррі, Японії та інших, де завжди з честю демонстрував досягнення національної культури, вносив посильний внесок у розвиток світової культури. 
 
Тож чекаємо шанувальників українського народного танцю 24 листопада у Великій залі Національного палацу мистецтв «Україна»!
Вхід у національному одязі вітається!

Придбати квиток на Ансамбль ім. Павла Вірського можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Ансамбль ім. Павла Вірського відбудеться 24 листопада 2016, 19:00, четвер в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.