В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Олiгарх

12 декабря 2015, 19:00, суббота
Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Прем'єра мюзиклу «Олігарх»!!! 12 грудня 2015 року на сцені Палацу Культури КПІ.
 
Вперше в Києві український проект європейського рівня!
Сцена вибухне від потужного драйву та божевільних емоцій!
 
Справжнє українське шоу за участю хіт-оркестру Шaravaraband, балету Totem Dance Group, молодих та популярних зірок українського шоу-бізнесу Марти Адамчук, Дар'ї Ковтун, Олексія Мартиненко та  Олександра Форкушака!
Спеціальний гість - піаніст Євген Хмара!
 
Головні герої love story-мюзиклу «Олігарх» занурять вас у світ пристрасного кохання, інтимних почуттів, ревнощів та розчарувань. 
 
...Він був готовий кинути весь світ їй до ніг, і він міг це собі  дозволити. Та вона не сприймала жодного його слова. Розлючений, шалений, що йде напролом, що живе на останньому диханні, він лякав її своєю нестримною пристрастю. Її не вабила його слава та гроші. Її серце залишалося байдужим до нього... Але той, без думки про якого  вона не засинала жодної ночі, без імені якого на устах не просиналася жодного ранку, одразу завоював її своїм палаючим поглядом і граціозним тілом, в кожному русі якого відчувалася пристрасть та лавина ніжності...
 
«Очень смелая идея и интересная ее реализация! Ожидаю новых ощущений для себя! Это новый опыт и этап в жизни, никогда не играл на сцене, но мечтал попробывать себя в чем-то новом!», - Олексій Мартиненко. 
 
«Його підхід до музики приголомшує. Він творить щось неймовірне з давно відомими піснями. Коли Святослав знайомив нас із матеріалами мюзиклу, почуття переповнювали, я не впізнавала пісні, які вже десь чула. Я точно усвідомлювала - звучало щось таке водночас знайоме і таке модне й сучасне, в тих ритмах, що я люблю - rnb. Хотілося негайно репетирувати і втілювати все задумане ним на сцені!», - Марта Адамчук
 
«Всі аранжування зроблені дуже «смачно». Тому відомі пісні, до яких ми звикли в класичному звучанні слухаються по-новому та наповнені яскравішими відтінками. На сцені всі створюють єдину атмосферу, від чого отримуєш задоволення в будь-якій ролі, як слухача, так і учасника мюзиклу, бо грань між цими поняттями після перших нот стирається,» - Дар'я Ковтун. 
 
«На мой взгляд смесь автентичности и джаза является очень актуальной на сегодняшний день и моя танцевальная компания с удовольствием получит такой опыт, так как среди моих танцовщиков есть ребята, с народным образованием, но они давно танцуют джаз. Сейчас очень не хватает качественной музыки такого формата, да и вообще, в украинских реалиях появление такого шоу это – прецедент» - Крістіна Шишкарьова.
 
Танцювальна компанія Totem Dance Group , яку очолює Крістіна Шишкарьова, - бренд, який славиться якістю створюваних ним робіт. На рахунку компанії 6 спектаклів, безліч різноманітних танцювальних проектів від мініатюр до постановки шоу до 10000 чол.  
                 
Шaravaraband увірвався на українську поп-сцену потужно та несподівано! Колективу лише рік, а аншлаги в минулому сезоні в Києві, найбільших концертних залах  багатьох міст України та виступ на головній сцені  одного з найпотужніших фестивалів України «Країна Мрій» примусили говорити про колектив в українському шоу-бізнесі. Завдяки невгамовному енерджайзеру колективу , фронтмену Святославу Кондратьєву, Шaravaraband постійно рухається вперед. От і зараз музичне наповнення мюзиклу «Олігарх» буде звучати у виконанні цього неповторного, ексклюзивного, справжнього українського хіт-оркестру!
 
«Я готував цей проект протягом останніх двох років і все ж для мене стало приємною несподіванкою, з яким захопленням підтримали цю ідею мої зіркові друзі - Євген Хмара, Марта Адамчук, Дар'я Ковтун, Олексій Мартиненко, Олександр Форкушак. Стильні, креативні, амбітні та мегаталановиті - вони найкращі представники нової потужної хвилі українського шоу-бізнесу.
Безмежно вдячний музикантам-віртуозам хіт-оркестру Шaravaraband, які протягом багатьох років підтримують мене у створенні нової української музики.
Новим викликом для мене стала необхідність створення авторських балетних постановок в мюзиклі і я радий, що знайшов однодумців, справжніх гуру сучасної хореографії - Totem Dance Group.
Все це дає підстави стверджувати, що love story-мюзикл «Олігарх» - це проект нового європейського формату, який, безперечно, буде мати успіх в Україні та за її межами», - Святослав Кондратьєв.
 
Не розкриваючи головної родзинки мюзиклу, скажемо лише одне: це справжній український продукт, яким  ми можемо пишатися та представляти Україну на провідних майданчиках світу. Український сучасний театр пісні та танцю XXI  століття!
Приходьте та насолоджуйтесь!

Купить билет на Олiгарх можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Киев.

Олiгарх состоится 12 декабря 2015, 19:00, суббота в Дом культуры НТТУ (КПИ). С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.