В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Музика країни Аль-Андалус

17 июня 2015, 19:00, среда
Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

17 червня 2015 року у київському Будинку Актора, унікальний та єдиний подібний у масштабі України ансамбль східної та давньої музики «Тарáб андалусí» представляє слухачам свою нову історично-пізнавальну програму «Музика країни Аль-Андалус».

Ми запрошуємо на свій концерт шанувальників вишуканої давньої, етнічної або незвичайної живої музики, а також всіх тих, хто любить стародавні культури Сходу та Іспанії, цікавиться історією, витонченою поезією, іноземними чи давніми мовами, або просто є романтиком або творчою особистістю та потребує нових емоцій та особливих вражень для власної душі та власної творчості.

«Аль-Андалус» - велична мусульманська країна, що існувала у середні віки на території давньої Іспанії між 711 до 1492 роками, що була високорозвиненим осередком культури, науки, технологій та суспільного прогресу, привнесених з Близького Сходу, що мали визначний вплив на розвиток всієї європейської культури у період «темних віків» середньовіччя та у значній мірі зумовили європейський Ренесанс.
 
У програмі «Музика країни Аль-Андалус» пролунають музика, пісні та поезія народів країни «Аль-Андалус» - арабів та маврів, мозарабів, іспанців-християн часів Реконкісти, сефардів та морісків, що виконуватимуться на стародавніх іспанських музичних інструментах та співатимуться мовами середньовічних  Сходу та Іспанії. Дізнатися більше про історію та культуру тих часів можна придбавши програмку концерту при вході, або завітавши на нашу сторінку Інтернет: tarab.kiev.ua.
 
У концерті приймають участь відомі київські музиканти:

Костянтин Красноухов (спів, уд, латинська гітара) - автор та художній керівник проекту
Олена Шикура (спів, латинська гітара)
Михайло Качалов (віола, шабеба)
Максим Бережнюк (ней, шабеба, балабан)
Олекса Кабанов (салтеріон, санфона, мавританська гітара, уд, таріха, органіструм)
Орхан Агабейлі (дарбуга, бендайр)

Перед концертом відомий київський східно-знавець Дмитро Мазуренко пригощає глядачів чаєм за давніми мавританськими рецептами. 

Купить билет на мероприятие можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Киев.

Музика країни Аль-Андалус состоится 17 июня 2015, 19:00, среда в Дом Актёра. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.