В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

T-Fest

11 июня 2021, 20:00, пятница
Все билеты проданы
прошедшее событие

О событии

МЕРОПРИЯТИЕ ПЕРЕНЕСЕНО С 11 АПРЕЛЯ 2020 20:00 НА 11 ИЮНЯ 2021 20:00
Все приобретенные билеты действительны на новую дату
Билеты возврату не подлежат
Шановні глядачі! Звертаємо вашу увагу, що Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови №1236 від 09.12.2020 року (підстава внесення змін Постанова КМУ №583 від 02.06.2021 року - https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-postanovi-kabinetu-ministriv-ukrayini-vid-9-grudnya-2020-r-t20621)
 
Саме через ці зміни концерт T-Fest 11 червня нарешті відбудеться, та не буде перенесено. Ми відповідальноставимося до вашої безпеки. Проте згідно із запровадженими змінами, а саме умови наявності в усіх учасників та організаторів заходу негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більше як за 72 години до здійснення заходу, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації. Тож обов’язковою умовою відвідування концерту є негативний результат тестування на COVID-19. Доступ глядачів на концерт буде відбуватись з урахуванням даних умов.
 
Тестування ви можете зробити в будь-якій лабораторії на території України, проте завдяки «Сінево» ми пропонуємо вам скористатись знижкою у розмірі 50% від вартості тестування.
 
Як отримати знижку:
 
• Перейдіть за посиланням https://www.synevo.ua/discount/referal/5288378
• Оформить замовлення 
• На вказаний у замовленні номер мобільного телефону надійде SMS з підтвердженням онлайн-замовлення. Саме це SMS покажіть у лабораторному відділенні під час здачі тесту.
Негативний результат тестування (друкований чи електронний), або документ про вакцинацію і квиток (друкований чи електронний) — ваше безпечне відвідування концерту. Ми рекомендуємо брати із собою електронні варіанти тестів та квитків. Зробити тест потрібно протягом 72 годин до заходу.
 
Якщо з певних причин ви не зможете зробити тест заздалегідь (що ми дуже радимо для вашого комфорту та безпеки), мобільна бригада «Сінево» за вашим SMS з підтвердженням онлайн-замовлення проведе цю процедуру перед подією в приміщенні Stereo Plaza. Результат ви отримаєте протягом 15-20 хвилин на вказаний e-mail та Viber. При цьому вам необхідно мати із собою документ, що підтверджує вашу особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»). Особам, що не досягли 16 років слід бути у супроводі дорослого. Зверніть увагу, що сплатити за тест на місці перед подією ви зможете виключно платіжною карткою, або в онлайні. 
 
У якому відділенні «Сінево» можна здати тест?
У будь-якому відділенні «Сінево» із переліку: www.synevo.ua/ua/covid-centers 
(крім відділень позначених «*»).
 
Для тестування - з собою слід обов’язково мати документ, що підтверджує особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»).Особам, що не досягли 16 років мають бути у супроводі дорослого.
 
 
 
В Stereo Plaza – законодатель стиля, молодой и талантливый рэпер T-Fest с долгожданным сольным концертом!
 
Крутой украинский рэпер стал особенно популярен с выходом работы «Ламбада», записанной совместно со Скриптонитом. Нашумевший сингл был выпущен лейблом Gazgolder и главным артистом там указан именно наш украинский парень Кирилл Незборецкий, теперь известный как T-Fest. Сотрудничество с Gazgolder – само по себе огромное достижение. Многие мастера речитатива подолгу мечтают о таком, а Ти смог буквально ворваться в жизнь Творческого Объединения сразу же после выпуска дебютного альбома «0372».
 
Одним из самых ярких хитов T-Fest стал трек «Улети». Число его скачиваний и прослушиваний в сети – просто зашкаливает. Собственно, «Улети» стала работой, что явила миру нового большого артиста, на концерты которого уже не так-то просто вырвать билетик. Поэтому торопись!
 
Харизматичный Ти не создает вокруг себя скандалов и не говорит лишнего. Он просто делает то, что у него круче всего получается. И чем больше делает, тем быстрее увеличивается его фан-база. А ты уже в её составе?

 

Купить билет на T-Fest можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Киев.

T-Fest состоится 11 июня 2021, 20:00, пятница в Stereo Plaza. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.