Lords of the Sound « MUSIC is COMING»

Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

5 квітня 2019 року о 19:00 в Національному палаці мистецтв «Україна» симфонічний оркестр Lords of the Sound повторить свою найпотужнішу та наймагічнішу програму  «Music is Coming».
 
Музиканти за участю хору виконають  музику із дивовижного світу фентезі, представленого в різних кінематографічних та ігрових проектах, об’єднаних під однією тематичною назвою 
Вони дуже різні за жанром, за своїм сюжетом, історією, декораціями, та об’єднує їх одне – вони дозволяють нам відчути себе в іншій реальності. В реальності, в якій є місто казкам та міфам, драконам, небаченим істотам, надприродній силі, чаклунству та явищам, які не піддаються відомим законам фізики. 
 
Чи то інша планета, чи паралельний світ, ми не знаємо, але перебування в ньому неймовірно захоплює. Та без музики картина не була б довершеною. Дух, магічність та потужність закладені в кожній ноті, у кожному русі диригента та музикантів, виконуючих саундтреки з культових кінокартин:
Гра Престолів, Вікінги, Месники, Чудо-жінка, Аліса в країні чудес, Аватар, Володар перстнів, Ван Хельсінг, Хроніки Нарнії, Пірати Карибського моря, Велика стіна  та ін.
 
А також не обійдеться без найяскравіших представників фентезійних комп’ютерних ігор:
Horizon Zero Dawn, Skyrim, World of Warcraft, Assassin's Creed, Mortal Kombat, The Witcher та ін.
 
Завдяки унікальному візуальному супроводу та спецефектам кожна мелодія оживе і в зал стрімко увірвуться небачені фантастичні істоти, а глядачам відкриється невідомий світ, де править магія і чарівництво.
 
Оркестр LORDS OF THE SOUND вже давно став одним з найбільш затребуваних музичних колективів нашої країни. Потужне об'ємне звучання, неординарні рішення і професійний підхід - головні відмінні риси оркестру. 
 
Тому запрошуємо на концерт «Music is Coming», що відбудеться 5 квітня в Палаці «Україна»! Адже найкраще місце, де можна відпочити від буденності, відволіктися від звичайного кола речей –  у світі фентезі, створеного музикою від Lords of the Sound. Music is Coming…
 
В концерті приймають участь музиканти оркестру Lords of the Sound у повному складі та хор.
 
Соліст: Ярослав Радіоненко.

  

Купить билет на Lords of the Sound « MUSIC is COMING» можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Киев.

Lords of the Sound « MUSIC is COMING» состоится 5 апреля 2019, 19:00, пятница в Национальный дворец искусств "Украина". С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.