В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

ЧАРІВНА СКРИНЯ БАЖАНЬ

30 декабря 2017, 11:00, суббота
Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Вистава "ЧАРІВНА СКРИНЯ БАЖАНЬ" в Києві

Якщо у вас та у ваших діточок є найсокровенніші бажання та мрії, і ви дуже хочете, щоб вони здійснились в Новому році, тоді вам обов’язково потрібно потрапити туди, де лише раз на рік відчиняється Чарівна Скриня Бажань!

Театр Бережних «Атракціон» пропонує Вам неймовірну феєричну виставу для всієї родини!

Всіх діточок ще у фойє будуть зустрічати веселі казкові герої, з якими діти зможуть поспілкуватись, пограти, і, навіть, отримати призи за активну участь.

А потім всі діти разом з батьками поринуть у чарівну атмосферу казки, в якій вони зможуть бути не простими глядачами, а учасниками веселої казково-ігрової подорожі.

Діти разом з героями Діснейленда,героями наших мультфільмів та казок і навіть, з фантастичними, вигаданими персонажами, повинні за будь-яких обставин повернути Чарівну Скриню Бажань. Лише тоді прийде Новий рік, і всі бажання здійсняться.

Діти з захопленням будуть допомагати добрим персонажам: Міккі Маусу, Джинну, папузі Кєші, Феї бажань Мріяні, Майку Вазовскі та зможуть від душі посміятись з грізних на перший погляд Вічної Мерзлоти, та її помічниці баби Яги. Не обійдеться й без допомоги супергероїв Щенячого патруля. І, за традицією, ялинку Новорічну засвітять дідусь Мороз разом зі Снігуронькою.

Вистава допоможе діточками, а можливо, і дорослим, зрозуміти, що заради здійснення мрії не треба сумніватися, а сміливо долати будь-які перешкоди і впевнено йти до мети. І тоді Новий рік обов’язково відчинить чарівну скриню здійснення бажань!..

Запрошуємо Вас у чарівний світ Новорічної казки, яка стане найкращим подарунком для всієї родини!

Вистава йде українською мовою.

Використовується живий звук та фонограма.

Вхід безкоштовний для дітей віком для 5 років з дорослим, у якого є квиток. Вистава для дітей від 2 до 8 років.

    Електронний квиток дозволяє купити квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і ви можете купити квиток за 1 хвилину прямо зараз. Для цього потрібно:
  • Вибрати місце на схемі залу або вибрати кількість вхідних квитків у фан зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Вибрати спосіб оплати і доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати квиток або показати з екрану телефону перед входом в зал.

У 2017 році багато цікавих концертів, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитися з афішею Києва

Подключайтесь до наших каналів:

Telegram, Facebook, Instagram

Вистави "ЧАРІВНА СКРИНЯ БАЖАНЬ" відбудуться 23-30 грудня 2017 в кінотеатрі «Кінопанорама» за допомоги сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити квитки на цікавий для вас концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка c доставкою

Купить билет на мероприятие можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Киев.

ЧАРІВНА СКРИНЯ БАЖАНЬ состоится 30 декабря 2017, 11:00, суббота в Кинопанорама (Большой зал). С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.