У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

OOMPH!

15 листопада 2019, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Oomph! представлять у Києві нову платівку
 
Без цієї команди важко уявити нинішню важку європейську сцену, а німецьку — так взагалі неможливо. Вони в Україні не вперше, але щоразу збирають аншлаги і безмежну любов своїх фанатів. Ім’я їм Oomph! і вони готуються представити в Києві найсвіжіший лонгплей під назвою Ritual.
 
Ritual — перша за чотири роки платівка в дискографії Oomph! Будучи піонерами Neue Deutsche Härte або ж танцювального металу, Oomph! в цій роботі вирішили повернутися до свого коріння, тільки зробивши звучання набагато важче, ніж раніше.
 
«Вперше за всю нашу історію ми як гурт з трьох людей спробували повернутися назад в часі, в початок 90-х, і відчути те ж, що і тоді. Ці відчуття ми намагалися з’єднати зі своїм нинішнім емоційним статусом-кво. Ми вперше запустили таку „машину часу“. Це щось абсолютно нове для нас, і мені здається, це спрацювало дуже добре», — розповідає фронтмен групи Деро Гої.
 
Що стосується теми альбому, то Oomph! вирішили звернути увагу на звичаї, які на перший погляд здаються звичайними, але якщо придивитися, то в них можна побачити багато поганого.
 
«Ми хотіли знайти таку тему, яку було б складно сприймати як щось однозначне. Назва альбому має бути самостійною, залишаючи нам простір для інтерпретації, і бути настільки темною, загадковою і, водночас, різнобічною, як і сама музика. Таким чином, назва пасує нашому матеріалу. Він багатогранний, але важкий, різкий, провокаційний», — розповідає гурт.
 
І це спрацювало. Критики назвали Ritual чи не найкращим альбомом в дискографії Oomph! з часів Wahrheit oder Pflicht, а в Німеччині хлопці вперше за свою тридцятирічну кар’єру стали лідерами чартів.
 
До Києва Oomph! привезуть не тільки свіжі пісні, а й нове, надзвичайне шоу. А також перевірені хіти, які знають і співають вже кілька поколінь любителів важкої музики — той самий ритуал, який був створений завдяки Oomph!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

OOMPH! відбудеться 15 листопада 2019, 19:00, п’ятниця в Stereo Plaza. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.