У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Тартак "Ввічність"

20 грудня 2015, 18:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Історія гурту «Тартак» розпочалася в 1996 році, коли новостворений проект бере участь у відбірковому турі фестивалю «Червона Рута» та стає лауреатом 1-ї премії в жанрі танцювальної музики.
 
На початку 1998 року «Тартак», в якості переможця «Червоної Рути-1997» їде у всеукраїнський тур. В 2001 році світ побачив дебютний альбом гурту, який складався з 12 композицій. 
 
На початку 2000-х «Тартак» запрошують виступати всі найбільші українські фестивалі, гурт отримує перший досвід виступу в якості хедлайнера. 
 
Наступні роки активна концертна діяльність та завзята студійна робота музикантів приносить результати: в 2003 році виходить альбом «Система нервів», 2004 - «Музичний лист щастя». В 2005 році «Тартак» вдається до цікавого музичного експерименту, записавши альбом «Гуляйгород» з кіровоградським етнографічним колективом.
 
В 2006 році до Чемпіонату світу з футболу на підтримку української збірної, яка вперше в історії потрапила в фінальну частину цього чемпіонату, «Тартак» оприлюднює пісню «Україно, Забивай!», того ж року виходить наступний альбом колективу «Сльози та соплі». 
 
Шостий альбом «Опір матеріалів» побачив світ в 2010 році, за два роки «Тартак» випускає сьомий альбом із відповідною назвою «Сімка».
 
В грудні 2014 року «Тартак» відзначає своє 18-річчя і розпочинає всеукраїнський тур, де на концертах виконує не тільки добре впізнавані хіти, а й презентує композиції, які увійдуть до нового альбому гурту «Ввічність», презентація якого відбудеться 20 грудня 2015 року в клубі «Sentrum». 
 
«Тартак» на чолі зі своїм лідером, Сашком Положинським, є активним участником і ініціатором багатьох суспільних та громадських проектів, благодійних виступів, всеукраїнських музичних фестивалів та заходів тощо.
 
Композиції гурту - це неймовірний симбіоз різних музичних стилів та напрямків, де навіть найприскіпливіший слухач зазвичай знаходить пісні на свій смак: тут і соціальний протест, і патріотизм, і танцювальні композиції, і найніжніша лірика.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Тартак "Ввічність" відбудеться 20 грудня 2015, 18:00, неділя в клуб Sentrum. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.