У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Зимова казка: Володарі тіней (15:00)

5 січня 2016, 15:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

2, 3, 4 та 5 січня 2016 року на сцені Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки відбуватиметься неймовірне дійство для дітей та дорослих. Театр тіней «Teulis» презентує нову новорічну виставу «Зимова казка: Володарі тіней»!
 
Сім'ї Київа, міст України, Італії, Японії, Швеції, багатьох інших країн в захваті аплодували на виставах для дорослих театру тіней Теуліс. Настав час прем'єри першої дитячої казки. 
 
В самому звичайному дворі жили хлопчик і дівчинка. І вигадав хлопчик, що він режисер, а дівчинка - актриса. Й став він знімати дівчинку у своєму незвичному кіно! Про чудеса, пригоди і подорожі! Про розбійників і джентельменів! Про веселе і сумне! Про боротьбу добра із злом! І сталося це на самий-самісінький Новий рік!
 
Самий незвичний і вражаючий театр, що вразив талантом і майстерністю глядачів усього світу, той театр, що заставив Європу, Америку і Азію затримавши подих слідкувати за своїми виставами, той театр, що за лічені дні вибухнув у YouTube, - спеціально для дітей України презентує нову виставу «Зимова казка: Володарі тіней»! 
 
Найцікавіша новорічна прем'єра від театру тіней «Teulis» за сценарієм культового дитячого письменника Юрія Нікітінського!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Зимова казка: Володарі тіней (15:00) відбудеться 5 січня 2016, 15:00, вівторок в Театр ім. Лесі Українки. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.