У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ВЕЛИКЕ НОВОРІЧНЕ БУЛЬ-БУЛЬ ШОУ. МИЛЬНА ОПЕРА! (14:00)

Продаж припинено
минула подія

Про подію

«ВЕЛИКЕ НОВОРІЧНЕ БУЛЬ-БУЛЬ ШОУ. МИЛЬНА ОПЕРА!»
 
У найчарівніший час ... Напередодні Нового року та Різдва ...
 
Спеціально для Вас!
 
Перший Театр Мильних Бульбашок приготував найочікуванішу та захоплюючу прем'єру року - мюзикл «НОВОРІЧНА МИЛЬНА ОПЕРА» з Борисом Барським у головній ролі. Країна Пузирляндія, яка так полюбилася маленьким киянам, знову чекає всіх у гості. Підкоривши глядачів у більш ніж десяти країнах Європи, завдяки фантастичним виставам «Велике Новорічне Буль-Буль Шоу», «Формула Пузиря Щастя» і «Викрутаси Магістра 
 
Надувайла», одесити приготували подарунок усім українцям до Нового року - Прем'єру!
 
Компанія Like Production Europe та Перший Театр Мильних Бульбашок представляють одного з найвідоміших одеситів Бориса Барського. Як говорять, Одеса - місто посмішок і гумору, а Борис Барський - один з тих, хто вміє ці посмішки створювати. Нудьга і сірість на горизонті - скасовуються!
 
Море сміху, феєрія мильних бульбашок і відмінний новорічний настрій - гарантовано! Найкращі райдужні та веселі дитячі фантазії на Новий рік і Різдво втілюються в реальність. Вас чекає надзвичайно гумористична та казкова пригода Академіка Чудіка, Магістра Бульбашкової музики Надувайла, дивовижної Феї Чарівнівни, і, звичайно ж, Милочки і Пузирчика.
 
Вперше в світі! Ви станете свідками того, як оркестр з 1 мільйона мильних бульбашок зіграє свій перший музичний шедевр !!! А під час фантастичної битви двох великих магів і композиторів Пузирляндіі, всі з головою поринуть у світ чарівництва, музики і дивних чудес. Унікальні спецефекти, гігантські мильні бульбашки, дивовижні трюки і чарівні сюрпризи. Дітвора із захопленням ще довго буде згадувати цю мильно-веселу і казково-музичну новорічну історію. Пориньте у світ дитинства та радості всією родиною!
 
Як знайти чарівну країну Пузирляндію? Легко!
 
Палац «КПІ», метро «КПІ».

Придбати квиток на ВЕЛИКЕ НОВОРІЧНЕ БУЛЬ-БУЛЬ ШОУ. МИЛЬНА ОПЕРА! (14:00) можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

ВЕЛИКЕ НОВОРІЧНЕ БУЛЬ-БУЛЬ ШОУ. МИЛЬНА ОПЕРА! (14:00) відбудеться 6 січня 2016, 14:00, середа в Будинок культури НТТУ (КПІ). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.