У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ATLAS WEEKEND 2019 (14 липня ніч)

14 липня 2019, 23:30, неділя
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

10.07

Black Eyed Peas, Tom Odell, Tom Walker, Little Big, Нейромонах Феофан, Tesseract, Latexfauna, Scream Inc.

11.07

The Chainsmokers, Fank Iero, Slander, Тараканы!, Shahmen, Such Gold

12.07

UNKLE, Noisia (DJ Set), Télépopmusik, Ляпис-98, Вагоновожатые, АИГЕЛ, Blawan, Regal, Signal, Сплин

13.07

Our Last Night, Монеточка, Пошлая Молли, Adept, Brazzaville, Mike Cervello, Wiwek, Лера Яскевич, Space Of Variations

14.07

Liam Gallagher, Michael Kiwanuka, The Subways, The Hardkiss, Порнофильмы, Jinjer, TVORCHI

 
Цього літа, з 9 по 14 липня, на ВДНГ у Києві знову відбудеться наймасштабніший музичний фестиваль України та один з найпомітніших опенейрів Східної Європи Atlas Weekend.
Серед уже оголошених учасників фестивалю: The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Liam Gallagher, Michael Kiwanuka, UNKLE, The Hardkiss, The Subways, Tom Odell, Noisia, Tom Walker, Little Big, Our Last Night, Монеточка, Teélepopmusik,  та багато інших. Повний список
 
Atlas Weekend — це подія, що поєднує музику, активний відпочинок, освітні та розважальні програми та найкращий український стритфуд. Мета фестивалю — відкривати людям різних уподобань сучасну фестивальну культуру та стирати кордони міст, країн і стереотипів. 
 
Щороку посеред літа на Atlas Weekend виступає понад 250 популярних виконавців різних жанрів, щоб кожен із сотень тисяч друзів фестивалю зустрівся з героями власних топ-чартів або знайшов для себе щось нове. Placebo, Kasabian, The Chemical Brothers, The Prodigy — лише початок довгого списку легенд світової сцени, що вже виступали на фестивалі. 
 
Переваги, які ви отримуєте, купуючи квиток на VIP-standing:
- Окремий VIP-вхід. Ви не стоїте в загальній черзі на отримання браслета, а проходите на фестиваль по Fast-line;
- Місце на окремому об'єкті, що охороняється паркінгу для вашого авто;
- Місце на спеціальній критої платформі біля Main Stage. Платформа перебуває на піднесенні, так що натовп, руки і телефони не будуть заважати вам насолоджуватися виступом. Зона захищена від прямих сонячних променів і дощу;
- Додаткове звукове обладнання. Ви зможете слухати виступи хедлайнерів так само, як якщо б ви стояли в першому ряду під сценою;
- Окремий бар і фудкорт біля VIP-standing. Ви можете замовити їжу і напої не стоячи в чергах, а вибір їжі і напоїв не поступається асортименту основних фудкортів фестивалю;
- Окремі вбиральні. Відвідувачі VIP-standing отримують право без черг користуватися окремими вбиральнями, які регулярно проходять санітарну обробку.
Доступні квитки, як на всі дні фестивалю, так і на кожен окремий фестивальний день.
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

ATLAS WEEKEND 2019 (14 липня ніч) відбудеться 14 липня 2019, 23:30, неділя в ВДНГ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.