У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Професійний вечір боксу від компанії «Union Boxing Promotion»

17 липня 2015, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Професіональний вечір боксу від компанії «Union Boxing Promotion». Рейтинг: 5 з 5.
Київ готується до проведення вечора боксу від компанії «Union Boxing Promotion». 17 липня 2015 року в приміщенні виставкового центру «АККО Інтернешнл».


17 липня в столиці України відбудеться довгоочікуваний вечір боксу - боксерський турнір за участю найкращих бійців промоутерської компанії «Union Boxing Promotion», в рамках якого пройдуть бої за три престижні титули.

17 липня, в столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл», відбудеться довгоочікувана боксерська подія - професіональний вечір боксу за участю найкращих бійців однієї з провідних промоутерських компаній України «Union Boxing Promotion».

В рамках липневого вечора боксу на ринг вийдуть діючі та майбутні зірки компанії, які проведуть чергові рейтингові бої та посперечаються за престижні континентальні титули за версією WBA та пояс UBO World.

Головною подією боксерського турніру стане титульний бій за участю екс-чемпіона Європи - Олега Єфимовича. На кону двобою стоятиме престижний пояс континентального чемпіона за версією WBA.

Також у програмі турніру відбудеться поєдинок непереможного раніше та одного з найбільш перспективних легковаговиків України - Артема Далакяна. Бій пройде у ваговій категорії до 50,8 кг.

Порадує глядачів своїм виступом й екс-чемпіон світу за версією WBA, який також запам’ятався світовій боксерській спільноті яскравою перемогою жорстким нокаутом на Манчестер-Арені над легендарним британцем Ріккі Хаттоном - В’ячеслав Сенченко. 17 липня на зіркового українця очікуватиме восьмираундовий поєдинок.

Не менш знаковою подією буде й бій Олександра Єгорова за вакантний титул UniversalBoxingOrganization (UBO) World.

Окрім того в рамках боксерського турніру на ринг вийдуть перспективні українські боксери: Дмитро Федос, Ігор Кудрицький, для якого майбутній бій стане дебютним на професійному ринзі, та інші бійці компанії «UnionBoxingPromotion».

Ексклюзивне право трансляції боксерського вечора належить одному з найбільш рейтингових телеканалів України - «2+2», який транслюватиме майбутню подію у прямому ефірі.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Професійний вечір боксу від компанії «Union Boxing Promotion» відбудеться 17 липня 2015, 19:00, п’ятниця в АККО Інтернешнл. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.