У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Квіти Пустелі

9 березня 2015, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Квіти Пустелі» - це унікальне, яскраве та незабутнє танцювальне шоу, створене засобами сучасної та традиційної східної хореографії, що оспівує красу жіночого тіла та велич жіночої душі. 9 березня 2015 року на сцені Центрального будинку офіцерів.
 
Східний танець бере свій початок на Близькому Сході, землі сурових пустель та квітучих оазисів. У стародавніх Шумерських та Фінікійських храмах, його виконували найкрасивіші жінки, даруючи квіти своєї любові, пристрасті та найвищих почуттів в обряді поклоніння Великій Матері, богині Кохання та Плодючості Іштар, саме тому провідне місце в цьому танці займають пластичні рухи живота та стегон, що символізують відродження жіночої сили та змієподібні рухи руками - бо змія символ нескінченності поколінь. Цим танцем милувалися у розкішних палацах єгипетські фараони та наймогутніші правителі сходу. Авторські постановки у виконанні майстерних танцівниць колективу східного танцю Аміри Абді представлять глядачеві найрізноманітніші стилі східного танцю та розкриють таємниці найдавнішої у світі східної танцювальної культури, що нараховує декілька тисячоліть
 
Спеціально для кожного танцю було створено ексклюзивні розкішні костюми, оздоблені східною вишивкою та кристалами.
 
Хореографи:
 
Аміра Абді - професійна танцівниця та хореограф, визнана в Україні та за її межами. У 2002 році заснувала першу в Києві школу східного танцю, на базі якої було створено перший в Україні професійний колектив східного танцю. Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів із східного танцю, віце-чемпіонка світу з народно-сценічного східного танцю (Bellydancer of the World 2012, Німеччина).
 
Оксана Макаренко - солістка колективу східного танцю Аміри Абді, хореограф,  лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів із східного танцю.

Придбати квиток на Квіти Пустелі можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Квіти Пустелі відбудеться 9 березня 2015, 19:00, понеділок в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.