У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Glenn Miller orcestra

25 листопада 2022, 19:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Уславлений джазовий колектив  
«The World Famous Glenn Miller Orchestra» п/у Віла Салдена   з новою програмою.
37 років на сцені!
25 листопада 2022г -   концерт   відомого на весь світ  
Оркестру Гленна Міллера    під управлінням Вила Салдена 
 
Кожні два роки – протягом останніх 14ти(крім періоду клятої пандемії!!) –  ці віртуозні музиканти приїжджають
 в Україну, щоб наповнювати наші серця чарівним класичним джазом.
 
Оркестр є одним з трьох  оркестров у світі, що може так називатися, і єдиним, який має   право грати в Україні!.
В репертуарі Оркестру Гленна Міллера  -  п'єси  видатних композиторів епохи біг-бендів – епохи легендарного джазу 30-50х років минулого століття..
Віл Салден – неперевершений, відомий митець та виконавець Нідерландів - закохався в джаз давно і назавжди, та зміг зібрати  талановитих музикантів з разних країн, подібно до нього  закоханих у джаз, які  36 років дарують  своє мистецтво європейській публіці.
Віл та  його команда намагаються втілити у  життя магічну формулу Міллера: «Кожен соліст і оранжувальник  повинен  створити  новий і бездоганний стиль, що пізнається з найперших нот».
До речі, згідно легенді, той самий унікальний і, безумовно, знаний усіма шарм Оркестру Гленна Міллера народився дуже раптово. Під час  концерту трубач поранив губу,
 і  кларнетист вимушений був підхопити його партію.
Таким чином,  з'явився на світ стиль гри Гленна Міллера – стиль, що  дарує глядачам незабутні миттєвості свята і дотик до неймовірності Музики!!
Звичайно, кульмінацією  концерту буде виконання  найвідомішого твору - «Серенади місячного сяйва» з фільму «Серенада сонячної долини», - яке занурить Вас  у  казкову атмосферу епохи Гленна Міллера.

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Glenn Miller orcestra відбудеться 25 листопада 2022, 19:00, п’ятниця в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.