У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Одруження (комедія за творами Миколи Гоголя)

30 грудня 2014, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

30 грудня 2014 року Житомирський академічний український музично-драматичного театру ім. І. Кочерги запрошує на прем'єру вистави «Одруження». На сцені Центрального будинку офіцерів.
 
Наймолодший режисер Житомирського академічного музично-драматичного театру ім.І.Кочерги Петро Авраменко презентує новий спектакль за п'єсою Миколи Гоголя «Одруження».
 
У постановці задіяна практично вся трупа театру. За словами режисера-постановника, спектакль являє собою експериментальну роботу і власне, режисерське прочитання класичного твору. «Я не ставлю історичний матеріал про проблеми 19-го сторіччя. Я хочу зробити акцент на нинішньому часі і намагався відповісти на одне актуальне запитання: «Треба одружуватися, чи не треба». Ця вистава - про кохання, яке відсутнє», - наголосив Петро Авраменко. 
 
Свіжа кров, неймовірні сценічні рішення, розкутість, відвертість, талант! 
 
Якщо ви прогавите цю прем'єру дух Гоголя буде приходити до вас щоночі.
 
Адже людина може бути одруженою, проте не знати про це рівно нічого.
 
Вистава на одну дію.

Придбати квиток на Одруження (комедія за творами Миколи Гоголя) можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Одруження (комедія за творами Миколи Гоголя) відбудеться 30 грудня 2014, 19:00, вівторок в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.