У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Стежечка Святого Миколая

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Перший академічний український театр для дітей та юнацтва запрошує на казкову виставу для слухняних діток «Стежечка Святого Миколая». 13 грудня 2014 року на сцені Центрального будинку художника.
 
А. Туман «Стежечка Святого Миколая».
 
П’єса - лауреат конкурсу «Коронація слова».
 
Режисер-постановник - Мисак Ю. О.
Художник-постановник - Зав’ялова Д. А.
Композитор - з.д.м. Саєнко Ю. Р.
Балетмейстер - Шіт Т.
Асистент режисера - Гулюк І. І.
 
З початком зими всі чекають святого Миколая, котрий приходить із Ангеликами до нас щороку, приносячи радість та подарунки - хто на що заслужив. Проте не всі знають, що для того, аби Миколай спустився з небес, зірки вказують йому шлях на землю. Чи ж зможе дістатися до нас Миколай, якщо хитрий Чорт, змовившись із Вовком, сховає зірки? Звичайно, що зможе, бо в таку чарівну ніч навіть Зайці можуть стати хоробрими (якщо зуміють бути дружніми), а світло щирих сердець здатне світити сильніше, ніж зірки.
 
Казка на 2 дії.
Тривалість 1 год. 10хв.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Стежечка Святого Миколая відбудеться 13 грудня 2014, 14:00, субота в Театр "Особистості" (Центральний будинок художника). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.