У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Французский ужин (театр ім. П.К. Саксаганського)

28 листопада 2014, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім.П.К. Саксаганського запрошує усіх театральних шанувальників на вишукану «Французьку вечерю». 25 листопада 2014 року на сцені Центрального Будинку Офіцерів.
 
Режисер-постановник - Олександр Голубенко.
Помічник режисера - Лариса Чанишева.
Художник-постановник - Ірина Рибак.
 
Комедія Марка Камолеті у постановці Олександра Голубенка «Французька вечеря» буде до смаку навіть найвибагливішим гурманам.
 
«Французька вечеря» - одна з тих п’єс, які не знають кордонів, живуть на сценах п’яти континентів, викликаючи заздрість драматургів і режисерів, зриваючи бурхливі оплески глядачів. Вона увійшла до Книги рекордів Гіннеса як одна з довгожительок на французькій сцені. І не дивно, адже Марк Камолеті (1923-2003) ще за життя став класиком французького театру другої половини ХХ ст. Саме Марка Камолеті англійський драматург Рей Куні (чиї п’єси « № 13» і «Занадто одружений таксист», «Тато в павутині» так полюбилися нашому глядачеві) називає своїм кращим вчителем, з яким, безсумнівно, слід розділити успіх, славу і визнання глядачів.
 
Вистава буде до вподоби тим, хто цінує дотепні жарти й інтригуючі моменти, якими рясніє п’єса, а також любителям спостерігати за тим, як розкриваються характери персонажів у ході дійства. Крім того, вистава цікава з точки зору образів героїв: якими безпорадними вони були на початку і якими щирими в кінці. І тут треба віддати належне акторському складу, який чудово передав настрій п’єси, характери героїв, їхні емоції та переживання.
-М. Камолеті - блискучий спадкоємець традицій французької комедії, і його «Французька вечеря» - класичний приклад комедії положень на межі фарсу. Вся інтрига будується на подружніх зрадах і безперервних непорозуміннях.
 
Дія відбувається увечері напередодні уїкенду недалеко від Парижа - у будинку французької сім’ї, який раніше був фермою і де досі кімнати носять дивні назви: свинарник і корівник. Саме тут і розгорнуться всі події, що почалися з цілком банальної сімейної інтрижки …
Чоловік, дізнавшись про від’їзд дружини Жаклін до її мами, запрошує до себе в будинок розкішну коханку і шикарну фотомодель Сюзанну, а також свого давнього друга Роберта, що прибуває з Парижа. Щоб влаштувати по-справжньому вишукану вечерю у французькому стилі, чоловік також замовляє куховарку з агентства. Вся сіль ситуації полягає в тому, що цей самий Роберт є коханцем Жаклін, яка, дізнавшись про його приїзд, відразу ж скасовує візит до мами. Отже, складається вельми комічний квартет: сімейна пара і двоє коханців. Ланцюг несподіваних для головних героїв подій породжує все нові і нові тонкі ситуації і моменти, які змушують чоловіка, дружину та їхнього вірного друга Роберта буквально нашаровувати одну брехню на іншу.
 
Люди, які грають в ігри, спочатку завжди думають, що контролюють ситуацію, але з часом гра починає диктувати свої правила. Добре, що в нашому випадку ніхто не постраждав, адже «Французька вечеря» - це комедія. У ній всі герої не без гріха, а тому чудово зрозуміли один одного. А деякі з них, можливо, навіть і дещо усвідомили …
 
Дійові особи та виконавці:
 
Бернард - Сергій Скляренко
Жаклін - Юлія Путінцева, Анастасія Метальнікова
Роберт - Антон Пилипейченко, Олексій Головач
Сюзетта - Вікторія Лозінська
Сюзанна - Ганна Болдирева
Джордж - Святослав Фехтел, Антон Пилипейченко

Придбати квиток на Французский ужин (театр ім. П.К. Саксаганського) можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Французский ужин (театр ім. П.К. Саксаганського) відбудеться 28 листопада 2014, 19:00, п’ятниця в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.