У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Пригоди італійців в Італії"

26 серпня 2020, 19:00, середа
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Італійська комедія положень в 2-х діях
 
В Неаполь до свого племінника студента медінституту приїздить мільйонер Феліче Шошамокка на відкриття психіатричної клініки, яку він фінансує. Він і не підозрює, що його небожа вже давно вигнали з університету, а всі дядечкові гроші він просто програє і прогулює, запевнюючи родича, що диплом лікаря-психіатра у нього в кишені, а клініка для душевно хворих повністю готова та лікує важких пацієнтів. Але саме зараз настає час, коли Чічілло має продемонструвати свої успіхи.
 
Що може запропонувати молодий гуляка поважній людині, крім своїх боргів? Йому нічого не залішається, окрім як видати хостел «Stella» за кращу в Італії психлікарню, а своїх знайомих представити пацієнтами з психічними патологіями. Так мільйонер Феліче опиняється в домі божевільних серед нормальних людей, але у кожного з них є свої дивацтва, завдяки яким герої постійно потрапляють у комедійні ситуації. А коли вони збираються всі разом, їх компанія нагадує справжню божевільню.
 
Дві години комедії характерів переконає вас в тому, що диваки посеред нас. І будьте обережні, бо можливо один із них актор, що репетирує Отелло та сидить зараз поруч із вами.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Пригоди італійців в Італії" відбудеться 26 серпня 2020, 19:00, середа в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.