У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Сексу немає, але ви тримайтеся"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

ДИВНІ ЛЮДИ. СЕКСУ НЕМАЄ, АЛЕ ВИ ТРИМАЙТЕСЯ!  в Києві! Чекаємо на вас 16 березня 2024 року о 18:00 в Будинку архітектора.
 
Продовжуємо підтримувати та допомогати один одному. Для психоемоційного розвантаження запрошуємо на легкі комедійні вистави від театру "ДИВНІ ЛЮДИ".
 
Отримати дозу тонкого гумору і веселощів дуже просто! 5 січня 2024 року, актори театру "ДИВНІ ЛЮДИ" зберуться на одній сцені, щоб поговорити про те, що було важливим у мирному житті і обов’язково буде, а також порадувати глядача, розсмішити і зарядити гарним настроєм. Не пропустіть  комедію "Сексу немає, але ви тримайтеся!" 5 січня 2024 року в Києві! 
 
Яскрава, весела, смілива комедія від чоловіків з театру "ДИВНІ ЛЮДИ" покаже та розповість про відмінності між статями, про стереотипи та помилки, яким часто піддаються люди. Вічна тема Чоловіків та Жінок розкривається з нового боку. 
 
Як писав Джон Грей, чоловіки з Марса, а жінки з Венери. Справді, відмінностей у нас дуже багато, але багато спільного. Існує безліч стереотипів, які завжди є істинними. Наприклад, кажуть, що чоловіки менш балакучі, і якщо вони збираються разом, то для того, щоб обговорити важливі справи. А жінки неодмінно пліткують та обговорюють чоловіків. Але не тут було! Тільки послухайте, про що говорять чоловіки після робочого дня, коли збираються в барах відпочити, ті ще пліткарі та базікани…
 
Комедія "Сексу немає, але ви тримайтеся!" стане справжнім одкровенням для жінок та веселою постановкою для чоловіків. У героях ви впізнаєте себе чи своїх близьких, зможете оцінити себе з боку та посміятися з знайомих життєвих ситуацій. Несподіваний сюжет, відверті діалоги, блискучі жарти та реалістичні перетворення акторів на сцені подарують масу задоволення!
Величезна доза гумору, несподівані повороти і віртуозна гра акторів театру "ДИВНІ ЛЮДИ". Відверті діалоги, іскрометні жарти і звичайно ж, в кращих традиціях театру, жива авторська музика.
 
Театральний стендап - саме так можна охарактеризувати жанр в якому ми працюємо. Дивні люди - це життєві історії, спостереження, внутрішні переживання якими актори діляться з глядачем. Так само, це унікальне поєднання того, що вистави відбуваються у взаємодії з живою музикою, яку виконують запрошені талановиті музичні колективи. Все це з часом перетворилося на симбіоз Театру і Stand Up. Ось що являє собою театр "ДИВНІ ЛЮДИ".
 
Панове, запрошуємо Вас в незвичайний, але повний харизми театр "ДИВНІ ЛЮДИ"!
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Сексу немає, але ви тримайтеся" відбудеться 16 березня 2024, 18:00, субота в Київський будинок Архітектора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.