У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

QUEEN SHOW. Starring Marc Martel. НА БІС!

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 23 ВЕРЕСНЯ 2020 19:00 НА 10 ЛИСТОПАДА 2021 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Queen Show і Марк Мартел знову в Києві. Тільки один день! Спеціальний концерт!
 
Ви закидали нас повідомленнями і дуже просили повторити. А ми майже рік вели переговори, щоб ви знову змогли відчути зашкалюючий драйв від емоцій на концерті Queen Show і Марка Мартела. І ось час «Ч» настав! Ми раді повідомити, що за вашими численними проханнями Queen Show і Марк Мартел знову в Києві з програмою «на біс»! Всього один день: 23, вересня 2020 року, 19.00 в Палаці «Україна».
 
Зробіть все, щоб на цей раз точно не пропустити подію своєї мрії! Це буде не просто концерт, а чарівна пігулка - чудодійний засіб, який зцілює, оновлює і заряджає!
 
Ви побачите краще триб'ют-шоу Queen в світі. Мурашки побіжать по шкірі, а серце завмре від перших акордів. Сорок світових хітів Queen зі списку найпопулярніших пісень групи: «Bohemian Rhapsody», «Show must go», «Radio Ga Ga», «Somebody to Love» і багато інших композицій прозвучить для вас в цей вечір. Часом вам буде здаватися, що на сцені сам Фредді Меркьюрі. Так і є! Це не сон! Марк Мартел - це унікальне явище: він дійсно не тільки співає як Фредді, вловлюючи його манеру поведінки, вокальні інтонації, він ще і зовні схожий на соліста Queen. Не дарма критики називають Мартела «реінкарнацією» Меркьюрі. А знаменитий ударник «Квінів» Роджер Тейлор благословив Марка на участь у фільмі «Богемська рапсодія», де його голосом співає актор Рамі Малек.
 
У 2011 році Мартел на конкурсі проекту Queen Extravaganza виконав фрагмент пісні «Somebody To Love» - і цього вистачило, щоб звести з розуму слухачів і легендарних музикантів Queen. Ролик Мартела зібрав 9 000 000 переглядів. Звичайно, Мартел переміг в конкурсі і відправився на шеститижневі гастролі. З тих пір життя співака з Монреаля круто повернулася на 180 градусів.
 
«Я не думав, що зроблю таке шоу, і до мене будуть підходити зі словами «агов, хто-небудь говорив, що ви звучите як "Фредді Меркьюрі". Коли люди в такому зізнаються, це завжди величезний комплімент», - впевнений музикант.
 
Виступаючи в Києві 7 червня 2019, Марк Мартел зізнався, що київський концерт став кращим в його світовому турі: «Спасибі, Київ! Ти звучав прекрасно сьогодні ввечері 3800 голосами! », - написав тоді в своєму Instagram кращий вокальний двійник Фредді Меркьюрі. І це було зовсім щиро: на каналі Мартела є багато відео з інших його концертів, але таких слів він до цього не писав нікому.
 
Навіть якщо ви ходите на концерт раз на рік, це як раз той самий випадок, який не можна пропустити.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

QUEEN SHOW. Starring Marc Martel. НА БІС! відбудеться 10 листопада 2021, 19:00, середа в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.