У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Валерій Меладзе

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

У Палаці «Україна» в Києві відбудеться великий сольний концерт «останнього романтика» Валерія Меладзе. Вже понад чверть століття Валерій Меладзе залишається улюбленим співаком для тисяч прихильників. Його люблять за власний стиль та неповторний голос, який не можна переплутати ні з яким іншим. А кількість його концертів за цей час досягла не один десяток тисяч.
 
Великий сольний концерт
І звичайно, від самого початку Валерія Меладзе підтримував його брат Костянтин, який написав для нього найкращі хіти. Недарма Валерій Меладзе отримав безліч нагород та премій, а головне — визнання публіки. Кращий вокал, наповнені сенсом тексти, якісна музика та аранжування — все це про Валерія Меладзе.
 
Зустріч з артистом у Києві — це завжди задоволення, у якому не варто собі відмовляти. Тим більше, що співак регулярно відвідує з гастролями столицю України. 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Валерій Меладзе відбудеться 1 квітня 2022, 19:30, п’ятниця в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.