У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Дід Мороз та Казкова Башта

28 грудня 2019, 13:30, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Дід Мороз та Казкова Башта
 
- Ексклюзивне новорічне шоу країни!
- Більше 70 артистів різних жанрів!
- Парк казкових фотозон від Sherliz_theater;
- Унікальні конкурси та майстер-класи;
- Вже 7 років ми створюємо найкращі зимові вистави для дітей та дорослих в Україні;
- І все це - на кращій сцені країни МЦКМ «Жовтневий палац».
 
2020 – унікальний рік, тож зустрічаємо ми його чарівним зимовим шоу для всієї родини.
 
Рідкісна в своєму роді новорічна феєрія. Захоплива та весела подорож до Світу Казок.
 
Артисти різних жанрів в одному шоу: актори театру, акробати, повітряні гімнасти, ілюзіоністи, витончена й ніжна балерина та ін. Синтез класичної хореографії та сучасних танцювальних напрямків.
Улюблені казкові герої, герої античності, міфічні створіння та авторські персонажі, створені Sherliz_theater. Та, звичайно, велетенська ялинка і Дід Мороз. 
 
Тривалість шоу: 1 година 10 хвилин.
 
Вистава для дітей віком від 3-х до 12-ти років. Програма досить різноманітна, тому дорослі теж не будуть сумувати, до того ж, дорослі — це великі діти.
 
Дітям до 4-х років безкоштовно, без надання окремого місця.
 
Шоу українською мовою. Живий звук.
 
За 30 хвилин до початку кожної вистави на другому поверсі працює інтерактивна програма з розвагами і авторськими майстер-класами від Sherliz_theater.
 
Sherliz_theater – театр, який розвивається найбільш динамічно в Україні. Всі вистави виключно з унікальними персонажами, сюжетами, художнім та музичним оформленням. Еклектика – це відмінна риса стилю
 
Sherliz_theater. Це, і багато іншого, робить вистави театру популярними і затребуваними, ми отримуємо найвищу оцінку глядацьких симпатій.
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Дід Мороз та Казкова Башта відбудеться 28 грудня 2019, 13:30, субота в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.