У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новорічна казкова одісея

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Напередодні Нового року трапляються усілякі дива: приходить у гості Святий Миколай, звичайні тато і мама виявляються крутими піратами з далеких світів. І можна, узявши Святого Миколая за руку, прийняти участь в надзвичайній мандрівці: побачити на власні очі справжніх велетенських драконів, побувати в гостях у володарів океанів, потоваришувати з мегамонстром! І врешті решт дізнатись, що кожен з нас – це супергерой. Основна зброя якого – це розум, чесність, доброта. І що повага до батьків, вірна дружба і сміливість – це основа успіху у будь-якій пригоді!
 
Цікавий, захоплюючий, повчальний сюжет
Яскраві костюми
Професійні актори, в тому числі талановиті актори-діти
Каскадери (найвідоміша в Україні команда каскадерів XGST)
Акробати
Ростові ляльки
Спеціальні ефекти
3D декорації
«Живий» звук
 
Перед виставою в холі працюють аніматори – проводять ігри, конкурси, естафети. Чарівник показує справжню магію. Ростові ляльки зустрічають значні групи глядачів.
Після вистави працюють фотозони. Можна сфотографуватись зі справжнім Святим Миколаєм особисто, з іншими героями вистави. Та отримати подарунки!
 
Вартість 1 квитка — 220 грн та 270 грн (залежно від місця). До вартості квитка входить солодкий подарунок (вага 440 грам). Вміст подарунку: шоколадні цукерки, льодяники, желейні цукерки, сок.
 
Вистави проходять у «Будинку Архітектора» – вулиця Бориса Грінченка 7
Зручне розташування – біля метро Майдан Незалежності (3 хвилини пішки)

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Новорічна казкова одісея відбудеться 4 січня 2020, 12:00, субота в Київський будинок Архітектора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.