У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Казка-мюзикл «Білосніжка. Новорічна історія»

3 березня 2024, 12:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

  

Міжнародний театр пригод і фантастики «КАСКАДЕР» представляє: Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів». Справжній казковий подарунок від акторів всесвітньо відомого театру пригод і фантастики «Каскадер» - творців оригінальних українських вистав-мюзиклів «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу», «Снігова королева. Сила гарячого серця», «Аладдін і чарівна лампа», «Кіт у чоботях», «День народження принцеси», «Новорічні пригоди Червоної Шапочки», які так полюбились глядачам в Україні, США, Канаді, Німеччині, Австрії, Швеції, Італії та в інших країнах світу.

Для тих, хто цінує добрі, веселі та чарівні  дитячі вистави, слід від яких назавжди лишається в серці кожної дитини! Найяскравіша подія України 2024 року!!! Сюжет про прекрасну дівчинку «білу, мов сніг, та рум’яну, мов троянда» вже не одне сторіччя передається з вуст у вуста, набуваючи нові прочитання. Колись звернулись до нього і брати Грімм, і Уолт Дисней, створюючи свій перший повнометражний анімаційний фільм. А сучасних версій легендарної казки в кіно та анімації і не перелічити!

Театр «Каскадер» пропонує вам ще раз зануритись у прекрасну середньовічну історію про добро і зло, істинну красу і огидну заздрість, відданість і зраду. Отже, незабаром Білосніжці виповнюється 16 років, і вона має стати королевою. Але в її лютої мачухи геть інші плани - вона хоче захоплювати все нові і нові землі та вічно лишатися молодою і прекрасною. Проте на заваді стоїть юна і вразлива Білосніжка. Тож, мачуха виганяє її до темного лісу, де на принцесу чекає зустріч із гномами...

Про пригоди Білосніжки, боротьбу за своє щастя, справжню дружбу і кохання повідають герої нашої веселої казки. Вистава прийде до смаку, як дітям будь-якого віку, так і дорослим, тому що наш мюзикл – це, перш за все, якісне шоу, добрий цікавий сюжет, гарна музика, сучасна хореографія, двобої на лицарських мечах. Вам обов’язково сподобаються яскраві костюми, інтерактивне спілкування з усіма глядачами, дотепні жарти та мелодійні пісні.

Кожен, хто відвідає нашу виставу отримає море позитивних емоцій і незабутніх вражень від чудової атмосфери свята, створеної спеціально для вас і вашої дитини! Майстерністю артистів театру захоплюється публіка у всьому світі. Історія театру "Каскадер" - це 35 років творчої праці та успішних виступів як в Україні, так і на найкращих сценах США, Німеччини, Австрії, Польщі, Італії, Швеції, Литви, Молдови, Канади.

Продюсер: Igor Misliviy. Режисер-постановник, автор сценарію, автор пісень - Влада Кохановська. Хореограф-постановник - Станіслав Волотовський. Постановник трюків і сценічних боїв - Ігор Мисливий. Аранжувальник - Тарас Шевченко, Юра Катін.

  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Казка-мюзикл «Білосніжка. Новорічна історія» відбудеться 3 березня 2024, 12:00, неділя в Театр "Браво". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.