У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Miss Ukraine 2019

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Фінал Національного конкурсу краси «Міс Україна-2019»
 
Національний конкурс «Міс Україна» проводиться щорічно з 1991 року. У всі роки проведення - фінал Національного Конкурсу був одним з найяскравіших і видовищних заходів всеукраїнського масштабу, проходив на головних майданчиках країни на високому технічному та організаційному рівні, привертаючи увагу і інтерес мільйонів глядачів і телеглядачів. За свою 29-річну історію конкурс «Міс Україна» став стартовим майданчиком для багатьох українських дівчат, які досягли успіху і реалізувалися, не тільки завдяки перемозі, але і участі.
 
12 вересня 29-ий щорічний конкурс краси «Міс Україна 2019» зазвучить по-новому. Фінальне шоу конкурсу почнеться з червоної доріжки, по якій продефілюють запрошені гості - селебрітіс, зірки спорту, політики, шоу-бізнесу та fashion-індустрії.
 
У великій музичній програмі візьмуть участь: Оля Полякова, Mozgi, Dan Balan, Kadnay, Tayanna, Michelle Andrade, Alekseev, Артем Пивоваров, Fo Sho, а також спеціальні гості.
 
Ведучий: Володимир Остапчук.
 
За титул і корону «Міс Україна 2019» боротимуться 25 найкрасивіших українок віком від 17 до 25 років, відібраних з більш ніж 17 000 претенденток, які пройшли багатоетапний національний кастинг, народне онлайн-голосування та представляють різні регіони України. Ім'я переможниці назве компетентне зіркове журі, склад якого поки тримається в секреті. Корону переможниці передасть «Міс Україна 2018» Леоніла Гузь.
 
Загальний призовий фонд конкурсу «Міс Україна 2019» становить 700 000 гривень!

Придбати квиток на Miss Ukraine 2019 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Miss Ukraine 2019 відбудеться 12 вересня 2019, 19:00, четвер в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.