У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Le Figaro

13 лютого 2020, 19:00, четвер
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Вперше в Україні, унікальне шоу - найкращі оперні голоси України в супроводі оркестру.
 
«Le figaro Project»
 
Це поєднання гарної музики, неперевершених голосів, потужної енергії танцюристів і розбурхують трюків від гімнастів.
 
У шоу беруть участь вокалісти, з унікальними по силі голосами
 
Синтез акторської майстерності і хореографії, емоції кожного виконавця - це головні складові роботи команди. Оригінальні, запальні постановки, яскраві костюми, пластика і грація професійних танцюристів, подарують радісне святковий настрій і принесуть ні з чим незрівняне задоволення.
 
Колектив поєднав воєдино класичні та сучасні ритми, створивши певний жанровий «коктейль». Хіти класичної музики і шлягери 20 століття цікаво звучать в оригінальній сучасній обробці. Це мелодії, які ви знаєте, в яких живете, які подобаються в супроводі оркестру. Все це пройде в одному з кращих концертних залів країни МЦКМ (Жовтневий Палац)
 
Встигни увійти в історію з нами.
 
У проекті беруть участь:
 
Балет «Le Figaro Project»;
 
оркестр
 
Сергій Голубничий - один з провідних молодих диригентів Украіни. Являється лауреатом Першої премії на II Міжнародному конкурсі диригентів імені Стефана Турчака, 2010 р
 
Гастролював у США, Канаді, Великобританії, Німеччині, Нідерландах, Бельгії, Люксембурзі, Франції, Польщі, Грузії, Росії, Казахстані, Узбекистані та інших країнах. У вересні 2008 спільно з «Russian Вallet» здійснив постановку балету «Ромео і Джульєтта» Прокоф'єва (м Орландо, США) за участю зірок українського балету О.Філіпьевой і С.Сидорського.
 
У жовтні 2014 диригував Вистава «Травіата» на гастролях театру в Швейцарії і Франції. У січні-лютому 2015 брав участь в постановці опер Рахманінова «Алеко» і «Франческа да Ріміні» на сцені Національного театру Лотарингії (м Нансі, Франція).
 
Михайло Гуменний-Петрівський учасник Учасник і засновник "Le Figaro Project"
 
Соліст Київського муніципального академічного театрі опери і балету для дітей та юнацтва;
 
Соліст Київської Національної оперети України;
 
Учасник різних проектів:
 
Україна-польський проект «10 тенорів»;
 
Голос країни;
 
Фан зона на Євробачення 2017 Києві
 
«Open Podil feel Ukraine»;
 
Співав гімн Італії у фіналі ЄВРО 2012
 
Дмитро Шарабурін - заслужений артист України (співак, актор, телеведучий, соліст Київського Національного театру Оперети)
 
Ірина Касьянчік учасниця міжнародних проектів, солістка Національної музичної академії України імені ім.П.І. Чайковського підкорила Україну і країни Європи.
 
Сергій Гурець - соліст Київського Національного театру Оперети.
 
Учасник україно-польського проекту «10 тенорів».
 
Юрій Годо - зоряний гість программи. Виконавець найголовніших партій мюзиклів і опер світу. Він співав на підмостках легендарних «Реал-Опера» (Мадрид), «Карнегі-Холл» (Нью-Йорк), в театрах Парижу, Неаполя, Венеції, Мюнхену і багатьох інших. До речі, в Іспанії він двічі визнавався кращим тенором, а сам король Хуан Карлос нагородив його срібним королівським кубком. Виконував світові хіти з відомим Андреа Бочеллі.
 
Також Юрій двічі володар престижної міжнародної музичної премії Billboard і номінант на премію Grammy. Кавалер ордена Георгія Побідоносця першого ступеня і володар спортивної премії Золотий мангуст.

Придбати квиток на Le Figaro можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Le Figaro відбудеться 13 лютого 2020, 19:00, четвер в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.