У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

IL DIVO

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 8 ЛИСТОПАДА 2020 19:00 НА 8 ЖОВТНЯ 2022 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Квартет IL DIVO, золоті голоси опери, повертаються до Києва
 
IL DIVO, унікальний інтернаціональний квартет, золоті голоси опери: іспанський баритон Карлос Марін, швейцарський тенор Урс Бюлер, французький поп-співак Себастьєн Изамбар і американський тенор Девід Міллер - виступлять в київському Палаці «Україна» 8 жовтня. Зараз вони святкують своє 15-річчя, в честь якого вирушили в TIMELESS TOUR по шести континентах. У Києві відбудеться єдиний концерт групи в Україні. На глядачів чекає незабутнє шоу в супроводі симфонічного оркестру VP Orchestra.
 
Проект був створений відомим британським продюсером Саймоном Коуелл в грудні 2003 рік, а вже в 2006 році світова книга рекордів Гіннеса назвали їх найбільш комерційно успішною групою в стилі класичний кроссовер (Classical crossover) в світі. Квартет з тих пір досяг приголомшливого успіху у всьому світі! Четверо аристократичних красенів з консерваторською підготовкою та оперними голосами створили свій власний стиль виконання.
 
Вони записувалися в дуеті з Селін Діон і Тоні Брекстон, взяли участь в північноамериканському турне Барбари Стрейзанд в якості спеціальних гостей, на балу в честь інавгурації Барака Обами і на концерті в честь святкування шістдесятирічного перебування на троні англійської королеви Єлизавети в Віндзорському замку. На їхньому рахунку - 30 мільйонів проданих альбомів, 50 позицій номер один в світових чартах, 160 золотих і платинових нагород в 35 країнах світу і чотири світових туру. Також, IL DIVO стали першими виконавцями в стилі класичний кроссовер, які зі своїм з дебютним альбомом потрапили в топ-200 Billboard.
 
До Києва IL DIVO презентує свій новий альбом TIMELESS, який об'єднує пісні про кохання всіх часів. Це сьомий альбом групи, який був випущений в 2018 році і відразу посів перше місце в чартах Billboard серед альбомів класичної музики (Classical Albums). «TIMELESS для мене один з найбільш особливих альбомів, які ми зробили за всю нашу кар'єру з IL DIVO. Ми вибирали пісні всіх часів, які звучали у фільмах і приголомшливі романтичні саундтреки від 30-х і до пісень наших днів, таких як міфічна пісня "Smile" до фільму Чарлі Чапліна 1936 року », - розповів Карлос Марін.
 
Є музика, яка відгукується в наших душах, завдяки їй ми забуваємо про свої проблеми і турботи і - просто розчиняємося в ній. Концерт 8 жовтня стане для вас незабутнім вечором, наповненим романтикою кращих світових хітів про любов!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

IL DIVO відбудеться 8 жовтня 2022, 19:00, субота в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.