У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

SYMPHONIC TRIBUTE SHOW: QUEEN | AC / DC

22 листопада 2019, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

SYMPHONIC TRIBUTE SHOW
від
Lords of the Sound:
QUEEN | AC / DC
 
22 листопада в 19:00 у Палаці «Україна» симфонічне триб'ют шоу Rock Legends від Lords of the Sound. Енергія легенд року QUEEN і AC / DC в одному концерті!
 
Запальні рок-бенди, сучасний оркестр, потужні вокалісти і спецефекти об'єдналися, щоб відтворити легендарну музику кумирів для тебе!
 
Експресія рок-гігантів і глибинність симфонічного аранжування зіллються в піснях, які потрясли весь світ. Queen і AC / DC - музичні титани, які розривали сцени по всьому світу, а на їхній музиці виросли три покоління гарячих фанатів!
 
І щире захоплення ними змусили Lords of the Sound створити симфонічний триб'ют шоу «Rock Legends». Драйв і гармонія, мурашки по шкірі і нестримні коливання тіла, наспів обожнюваних пісень - це все твої відчуття на концерті 22 листопада.
 
QUEEN - один з найбільш успішних груп в історії рок-музики. І один з найбільш неординарних. Свого часу вони перевернули уявлення про музику, стали революціонерами, доводили натовпу людей до божевілля, вразили і закохали світ своїм музичним баченням. Їх музика непідвладна часу, вона не старіє.
 
У симфонічному аранжуванні і у виконанні групи «The Beast» (соліст Іван Ворон) зазвучать нетлінні «Bohemian Rhapsody», «We Will Rock You», «We Are the Champions», «The Show Must Go On», «Another One Bites the Dust »,« I Want to Break Free »та інші пісні, що стали класикою року.
 
Другий блок шоу присвячений ще одному з найвідоміших груп в історії рок-музики.
 
AC / DC розглядаються як піонери хард-року та хеві-метала, хоча самі свою музику завжди класифікували як рок-н-рол, в основі якого лежить ритм-н-блюз, посилений сталевим звучанням гітар, барабанних Громобоем і скреготливим вокалом.
 
І краще за всіх з нелегким репертуаром впорається офіційна триб'ют група "Easy Dizzy" (солісти Matteo Giovannone і Андрій Соколов) в супроводі Lords of the Sound. Будьте впевнені, ці хлопці відтворюють атмосферу, заряджають потужною енергією і драйвом рок-н-ролу в дусі AC / DC!
 
Легендарний барабанщик AC / DC Кріс Слейд після спільного годинного концерту з Easy Dizzy зазначив їх високий рівень: «Вони глибоко в матеріалі, віртуозні, сповнені запалу і легко імпровізують».
 
Тому готуйтеся до якісної відриву під Back in Black, Thunderstruck, Highway to Hell, TNT, Shoot to Thrill і ін. в симфонічному супроводі Lords of the Sound.
Дві години запального симфо-року Queen і AC / DC охоплять вас з головою 22 листопада в Палаці Україна на симфонічному триб'ют шоу Rock Legends від Lords of the Sound.
 

 

Придбати квиток на SYMPHONIC TRIBUTE SHOW: QUEEN | AC / DC можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

SYMPHONIC TRIBUTE SHOW: QUEEN | AC / DC відбудеться 22 листопада 2019, 19:00, п’ятниця в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.