У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

FOALS

27 серпня 2019, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Ви просили їх повернути. Вони обіцяли повернутися. Ми виконуємо ваші прохання та їхню обіцянку. Foals знову відвідають Україну з великим сольним концертом! Дата — 27 серпня. Місце — арт-завод «Платформа».
 
Foals не випускали нового матеріалу близько чотирьох років. Настільки щільним був тур на підтримку останньої платівки What Went Down. Після закінчення туру музиканти взяли річну перерву, під час якої групу залишив басист Волтер Джервес.
 
Ця подія, та й не лише вона, підштовхнула гурт злегка змінити підхід до написання і підбору матеріалу. У результаті, цього року ми отримаємо не один, а два повноцінних альбоми. Everything Not Saved Will Be Lost буде складатися з двох частин. Перша вийде вже 8 березня, а друга — наприкінці осені.
 
За словами фронтмена Янніса Філіппакіса, Everything Not Saved Will Be Lost буде дуже різним за настроєм. Він розповідає, що перша частина буде більш грувистою і танцювальною, що чутно в перших синглах Exits і On The Luna. Друга частина — суцільне «м’ясо» в дусі знатних бойовиків What Went Down, Inhaler і Providence.
 
Такий масштабний проект пояснюється тим, що хлопцям сподобалися всі пісні, які вони склали для альбому. «Ми полюбили стафф, який написали. Жодного слабкого місця, на нашу думку. У нас не було мети робити пародію на прог-рок альбоми з їхніми нескінченними треками, але ми вирішили нічого не викидати», — говорить Янніс.
 
Натхнення хлопці знайшли в сьогоднішньому неспокійному часі. Для жителів Британії це, перш за все, Brexit. А потім вже інші політичні чвари, глобальне потепління та решта катастроф планетарного масштабу: «Відкрийте газети. Гомофобія, расизм, вбивства невинних людей. Багато добрих людей дратується через те, що не знає, як це все зупинити. Ми вважаємо, що ці два альбоми свого роду терапія від несправедливості».

Придбати квиток на FOALS можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

FOALS відбудеться 27 серпня 2019, 19:00, вівторок в Арт-завод Платформа. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.