У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Noize MC

31 липня 2021, 20:00, субота
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 15 ТРАВНЯ 2020 20:00 НА 31 ЛИПНЯ 2021 20:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Билеты возврату не подлежат
Шановні гості!
 
На жаль, ми вимушені перенести концерт “Noize MC”, що мав відбутися 12 грудня, через неможливість проведення цього заходу за наявних карантинних обмежень.
Концерт “Noize MC” переноситься на 14 травня 2021 року. Квитки залишаються дійсними на нову дату та не потребують обміну.
Концерт перенесено через форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили) та неможливість проведення заходу з наявними на цей час обмеженнями щодо проведення культурних заходів через карантин, що встановлені Кабінетом Міністрів України.
Відповідно до частини 6 статті 10 Закону України «Про захист прав споживачів» виконавець не несе відповідальності за невиконання, прострочення виконання або інше неналежне виконання зобов’язання та недоліки у виконаних роботах або наданих послугах, якщо доведе, що вони виникли з вини самого споживача чи внаслідок дії непереборної сили.
Згідно із частиною 2 статті 14-1 Закону України “Про торгово-промислові палати в Україні” карантин є форс-мажорною обставиною (обставиною непереборної сили).
 
На сцену Stereo Plaza вийде суперпопулярний і нереально талановитий артист Noize Mc. Йому немає рівних на теренах фрістайлу і гострого хіп-хопу. Такий шанс не можна упустити! Замовляй квитки, поки ціни не злетіли!
 
Noize Mc зі своєю запальною командою везуть ураган емоцій до Києва. Столиця переживе одну з найспекотніших ночей року. Ти прийдеш в себе тільки через пару днів. І це того варте! Майстер речитативу і автор сильних гостросоціальних текстів Іван Алексєєв - він же Noize Mc - ні-ні, та й заглядає до Києва з концертами. Напустити шуму, влаштує свій фірмовий Дестрой і йде зі сцени під божевільні крики задоволених фанатів.
 
Не так давно столична публіка на власні очі переконалася в могутності й драйві лайв нойзу: артисти приїжджали в рамках свого ювілейного туру до 15-річчя групи. Тепер музикант поспішає представити українцям нову програму «Без оркестру». Ви почуєте головні хіти і отримаєте довгоочікувані подарунки у вигляді свіжих треків.
 
Своїм незвичайним творчістю на перетині стилів і жанрів Іван Алексєєв почав ділитися з публікою, викладаючи роботи в інтернет. Смислові тексти і драйвовий звучання зробили свою справу і привернули величезну кількість слухачів. Сьогоднішня реальність для Noize Mc - це часті гастролі, ротації на радіо, переповнені зали і буйний захват шанувальників.

 

 

Придбати квиток на Noize MC можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Noize MC відбудеться 31 липня 2021, 20:00, субота в Stereo Plaza. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.