У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Німе кіно і Джаз - Цирк

5 квітня 2019, 20:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

5 квітня в Будинку Архітектора в рамках програми «Німе Кіно і Джаз» пройде показ комедії Чарлі Чапліна «Цирк».
 
Комедія «Цирк» продовжує розповідь про пригоди маленького бродяги Чарлі.
 
Герой Чапліна тікає від поліцейських і випадково потрапляє на сцену цирку. Своєю метушнею з копами він викликає сміх і овації всього залу. Директора цирку нічого не залишається, окрім як запросити бродягу до себе і укласти з ним контракт. Чарлі починає гастролювати разом з цирком, і незабаром закохується в дочку господаря мирно. Чи зможе тепер маленький бродяга знайти довгоочікуване щастя?
 
Картина «Цирк» стала одночасно одним із найсмішніших і найсумніших творів Чапліна. Вона піднімає проблеми, актуальні в усі часи: болісне самотність, соціальні забобони, нерозділене почуття і відсутність розуміння з боку суспільства.
 
З картиною «Цирк» Чаплін був номінований на «Оскар» як кращий актор. Але Американська кіноакадемія вирішила виділити його і вручила Чапліну спеціальну почесну нагороду «За багатогранність і геніальність в акторському, сценарному, режисерському та продюсерському майстерності».
 
Акомпанувати при показі буде піаніст і джазовий композитор Павло Ігнатьєв. Павло - випускник «моцартівська академії» камерної та оркестрової класичної музики (Австрія) та спецкурсів на джазовому факультеті в Ганноверської вищої школи. Випустив 9 сольних альбомів, співпрацював з Сергієм Бабкіним, групою «Бумбокс» і багатьма іншими українськими музикантами.
 
Запрошуємо вас на вечір німого кіно під звуки джазу. Показ комедії «Цирк» пройде 5 квітня в Будинку Архітектора. Початок о 20:00.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Німе кіно і Джаз - Цирк відбудеться 5 квітня 2019, 20:00, п’ятниця в Київський будинок Архітектора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.