У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ВАЛЕНТИН КУБА

28 травня 2018, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вперше в Києві! на численні прохання. Оксамитовий голос Одеси - Валентин Куба!
 
Голос, який підкорив Україну! Його обожнюють за щирість і професіоналізм. Його пісні про вірну чоловічу дружбу, кохання, Одесі, мріях і просто про життя.
 
25 березня в Жовтневому Палаці відбудеться унікальний концерт знаменитого одеського шансоньє Валентина Куби! Це перший виступ відомого музиканта в Києві!
 
Спеціально для киян і гостей столиці Валентин Куба готує ексклюзивну програму, де прозвучать вже народні хіти Леоніда Утьосова, Марка Бернеса, одеські шлягери «Мурка», «Хава Нагіла», «7:40», «Лимончики» і багато інших. Звичайно, не обійдеться без авторських пісень артиста в стилі 40-50-х років.
 
Компанію Валентину Кубі на сцені складуть його давні друзі - клезмер- бенд «Мамині Діти». Так як ці хлопці виконують єврейські, молдавські, циганські, грецькі, українські пісні - не може ніхто.
 
Кожен концерт Валентина Куби просякнутий особливою атмосферою і неймовірними емоціями. Його оксамитовий голос - уособлення музичної культури Одеси. Цій прекрасній артисту властивий не тільки привабливий тембр голосу, але і неповторний стиль, щирість, чуттєвість і природний артистизм. Додайте до цього ще неймовірне чарівність і теплоту душі геніального Валентина Куби - і ви зрозумієте, чому глядачі, одного разу побували на його концерті, стають його шанувальниками назавжди !!!
 
Куба - володар Гран-прі на фестивалі «Вільна гавань» (Одеса). Його диск «Я з Одеси блатний гульвіса», приніс йому широку популярність у колекціонерів. Куба написав гімн футбольної команди «Чорноморець», а також музику для фільму «Переможець». Склав альбом пісень для Олега Маркова під назвою «Голуби».
 
В даний момент музикант готується до випуску нового альбому, а також планує серію концертів по Україні, Німеччині, Кіпру та іншим країнам далекого і ближнього зарубіжжя.
 
Концерт-прем'єра! Зустрічайте - оксамитовий голос Одеси - в Києві
 
Проведіть вечір справжньої музики і емоцій в компанії з Валентином Кубою!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

ВАЛЕНТИН КУБА відбудеться 28 травня 2018, 19:00, понеділок в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.