У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Маленькі люди на великому ліжку"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

STAND-UP В СТИЛІ РЕТРО 
 
Теат «Візаві» представляє, захоплююча ексцентрична ретро комедія в одному дії. Джаз, чарльстон, відеопроекція, танці та костюми початку епохи…
 
Лондон. Початок століття. Місто постійних традицій. А деякі старі звичаї не втратили значення й досі. Так, наприклад, будь-яка подружня пара, яка прожила спільно чотири роки і не має дітей, має право за певну оплату запросити Державного чоловіка для надання практичної допомоги в такій важкій та делікатній справі.
Якась місіс Дороті Кембл, до речі, дуже богобоязлива особа, зі страхом і смиренністю чекала на Державного чоловіка. Її чоловік містер Кембл, втративши остаточну надію побачити спадкоємця, рішуче запропонував дружині викликати додому Державного чоловіка. В цей же час відомий англійський фотограф Девід Лінч отримав чергове замовлення: створення численних фотографій на дому. На нього чекає Барбара. Вона має єдину пристрасть: любить фотографуватися.
І, як ви знаєте, наші герої переплутали квартири. Державний чоловік прийшов до любительки фотографуватися, а Фотограф – до жінки, яка чекає на Державного чоловіка.
Захоплююча ексцентрична ретро комедія в одному дії. Джаз, чарльстон, відеопроекція, танці та костюми початку епохи…
 
У ролях:
 
Тамара Морозова, Євген Бельтюков

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Маленькі люди на великому ліжку" відбудеться 6 березня 2022, 19:00, неділя в Театр "Особистості" (Центральний будинок художника). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.