У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Radio&Juliet and Quatro

11 лютого 2019, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Radio & Juliet and Quatro»: історія про вічну любов в супроводі музики легендарних Radioheаd, яка змушує серця битися частіше.
 
Полюбився українському глядачеві постановка знову повернеться до Києва вже 11 лютого! Напередодні найромантичнішого свята в році, на сцену Жовтневого Палацу повернеться оригінальний і атмосферне балет, який підкорив глядачів по всьому світу.
«Radio & Juliet» - балетний рок-виставу за мотивами всесвітньо відомої п'єси в абсолютно новому виконанні. Смілива хореографія віртуоза зі Словенії, Едварда Клюга, і музика однією з найбільш успішних рок-груп сучасності, Radiohead, являє собою ідеальний симбіоз балету і рок-музики. Історію про Ромео і Джульєтту розкажуть під легендарний альбоми колективу, «OK Computer», «Kid A» і «Amnesiac», а разом з танцівниками сцена оживе завдяки унікальним світловим ефектам і відео інсталяцій.
 
«Radio & Juliet» був поставлений в 2005 році. Сміливий погляд на класичну історію викликав резонанс в Європі, США та Азії, де постановка була прийнята з приголомшливим успіхом. Едвард Клюг змушує зануритися в твір Шекспіра про двох веронских закоханих і подивитися на нього під іншим кутом. Головну партію у виставі виконує зірка світового балету, Денис Матвієнко - єдиний володар чотирьох гран-прі світових балетних конкурсів. Також у виставі задіяні артисти унікального балетного проекту, The Great Gatsby Ballet.
 
Друга частина вечора - спектакль-володар авторитетної театральної премії «Золота маска,« балет «Quatro», являє собою чесний і емоційний 20-хвилинний розповідь про любов і переживання на чарівному мовою тіла. Чотири танцюриста, піаніст, віолончеліст і щирі емоції на сцені. Музика Мілко Лазара і хореографія Едварда Клюга переплітається в чуттєві соло, дуети та тріо, формуючи цілу історію в сміливих рухах.
 
З моменту появи в Україні «Radio & Juliet and Quatro» викликав величезний резонанс. Завдяки своїй оригінальності, цей спектакль залучив як цінителів, так і тих, хто ще вчора не здогадувався про існування балету, любителів музики і фанатів класики. За два роки шоу поверталося до Києва 9 разів і кожна зустріч супроводжувалася аншлагом і оваціями.
 
Ми готові побачитися знову вже цієї зими, 11 лютого!

Придбати квиток на Radio&Juliet and Quatro можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Radio&Juliet and Quatro відбудеться 11 лютого 2019, 19:00, понеділок в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.