У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ACCEPT з симфонічним оркестром

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Accept зіграють в Києві головні хіти з симфонічним оркестром
 
Ветерани хеві-метала з Німеччини Accept повертаються до українських шанувальникам! На цей раз з унікальним і однозначно гучним шоу за всю історію свого існування. Адже група зіграє головні хіти з симфонічним оркестром.
 
Запам'ятовуйте дату і місце: 25 квітня, палац «Україна».
 
З хеві-метал груп напевно ніхто стільки не переживав, скільки учасники Accept. За кар'єру, яка триває вже більше сорока років, німці встигли чотири рази розпастися і кілька разів змінити склад. Але при цьому записати п'ятнадцять студійних альбомів, деякі з яких вважаються класикою жанру - наприклад, Balls To The Wall (1983) або Metal Heart (1985).
 
У минулому році Accept випустили альбом The Rise of Chaos, який позитивно був прийнятий критиками. На сайті AllMusic писали: «У Accept багато коренів з різних точок землі. Метал а-ля "робітничий клас", рифи як у AC / DC і звіряча прихильність до Motorhead. Незважаючи на такий коктейльчик, Accept не втрачають власного стилю. На The Rise of Chaos немає інновацій, але при цьому група знає свою кінцеву мету - грати рок на межі можливостей ».
 
Але на цей раз Accept представлять нове шоу. У минулому році група перед 80 тисячами фанатів унікальний сет на фестивалі Wacken Open Air. На сцені з командою грав симфонічний оркестр, а нинішній ідеолог групи, Вольф Хоффманн, представив, поряд з хітами Accept, попурі зі свого сольника Headbangers Symphony - метал-версії класичних творів Моцарта, Бетховена і Вівальді.
 
«Думаю, цей меш-ап потрапив точно в ціль. Упевнений, наші фанати відкриті до всього нового. Але перед концертом я нервував - все ж ми граємо на метал-фестивалі! Але після стількох років в групі очевидно, що Accept комбінують в своєму доробку різні світи. І, здається, наші шанувальники прийняли цей факт з великим задоволенням », - Вольф Хоффман.
 
«Лайв» концерту під назвою Symphonic Terror вийшов окремим релізом на лейблі Nuclear Blast. Ця програма стала основою нового шоу, з яким Accept приїдуть до Києва. На сцену палацу «Україна» колектив також вийде разом з оркестром. Всидіти на місці точно не вийде.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

ACCEPT з симфонічним оркестром відбудеться 25 квітня 2019, 19:00, четвер в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.