У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

TIESTO

3 березня 2019, 21:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Tiësto - це ім'я, яке більше не потребує представлення. Він є синонімом кращої електронної музики і продовжує надихати покоління молодих артистів.
 
На додаток до двох номінаціях «Grammy» і перемоги в «Grammy» у 2015 році, Tiësto був названий DJ № 1 за версією журналу «Rolling Stone», названий «Кращим DJ в історії» за версією журн6ала «Mixmag», тричі визнаний «DJ № 1 »у світі за версією журналу« DJ Mag », і недавно був удостоєний премії« Edison Pop Oeuvre Lifetime Achievement Award », яку він поділяє з David Bowie, Quincy Jones and« U2 ».
 
Його сингл «Red Lights» тепер сертифікований на золото в США, Швеції та Канада, в той час як «Wasted» з Метью Кома недавно став платиновим в США і є його найвищим синглом на сьогоднішній день. Tiësto недавно випустив нові сингли з «The Chainsmokers», Martin Garrix і поп-сенсацією Natalie La Rose.
 
Співпраця не є чимось новим для Tiësto, він вірить в те, що може розділити свій успіх з іншими, працюючи з відомими іменами, такими як Martin Garrix і Oliver Heldens та іншими. Протягом багатьох років він допомагав новим артистам в електронному світі знайти свій шлях зі своїм лейблом «Music Musical Freedom». У 2016 році він запустив свій другий лейбл «AFTR: HRS», щоб продемонструвати більш глибоку бік хаус музики, якої він особисто насолоджується у вільний час. Крім своїх лейблів, він також брав участь в конкурсах DJ «7Up», «Your Shot», конкурсі для початківців DJ, щоб дати можливість молодим талантам вивчити ремесло і виступати разом з ним в Лас-Вегасі.
 
На даний момент в своїй кар'єрі Tiësto неодноразово гастролював по світу, а нещодавно очолив список найбільш гастролюючих в світі музикантів всіх часів. Він виступав для мільйонів людей на таких фестивалях як «Ultra», «Coachella», «Tomorrowland», «TomorrowWorld» і «Electric Daisy Carnival», на додаток до численних клубах, де він був хедлайнером. Він один з найвідоміших діджеїв в світі, який має резиденцію в Лас-Вегасі, де грає в клубах «Hakkasan» і «Wet Republic» в «MGM Grand».
 
Незважаючи на його суворий графік гастролей, резиденція і музична творчість, Tiësto не забув своє коріння. Протягом десятиліть, як лідер діджейського пульта, його збірки «ClubLife» став основою в танцювальному світі, так само як і його однойменний канал «Sirius XM». Крім того, його щотижнева радіопередача «ClubLife» транслюється на 350 станціях в 77 країнах і має більше 42 мільйонів щотижневих слухачів. У жовтні 2016 року Tiësto відсвяткував ювілейний 500-й випуск з його аншлаговим шоу в Амстердамі «ClubLife 500».
 
Tiësto також залишається професійним реміксером для найвідоміших імен у шоу бізнесі, обробляючи хіти для таких знаменитостей, як Beyoncé, Coldplay, Kanye West, Sam Smith, Ellie Goulding, David Guetta, Major Lazer, Calvin Harris і багато інших. У 2015 році він виграв свою першу премію «Grammy» за свій знаменитий ремікс «All Of Me» Джон Ледженд.
 
Tiësto успішно перемістив свій вплив і харизму в інші індустрії, і є радником для таких технологічних стартап компаній як «Splice», «Dubset» і «Doppler», і став одним із засновників «YouTube Live». Завдяки поточному співпраці з «T-Mobile» і «Budweiser», а також заслуг в світі моди з його недавно стартувала серією магазинів, діджей впроваджує культуру танцювальної музики в ще більшу кількість людей, ніж будь-коли раніше.
 
Протягом останніх двох десятиліть Tiësto залишався не тільки одним з найбільш плідних і стійких артистів в світі, але і одним з кращих новаторів музики. Незважаючи на свої досягнення, Tiësto не зупиняється на досягнутому. «DJing - це моє життя», - він не боїться це визнати. Але більш того: «Це спосіб життя».

Придбати квиток на TIESTO можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

TIESTO відбудеться 3 березня 2019, 21:00, неділя в Stereo Plaza. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.