У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Lords of the Sound "GRAND CHRISTMAS 2020" Святковий концерт!

Продаж припинено
минула подія

Про подію

28 та 29 грудня о 19:00 в Національному палаці мистецтв "Україна" різдвяно-новорічний концерт GRAND CHRISTMAS від оркестру Lords of the Sound! 
 
Новорічний настрій, дух Різдва, атмосфера любові та тепло сімейного кола огорнуть вас під найсвятковіші пісні та композиції у виконанні оркестру Lords of the Sound та запрошених гостей. 
Ми всі так обожнюємо цей піднесений настрій, коли всім тілом усвідомлюєш красу миті, коли любов наповнює нас з середини та випромінюється всьому світові. І відтворити такий настрій під силу музиці! Музиці, в яку закладена гармонія Різдва, святість моменту, спокій серця та душі. 
 
Ваші незабутні моменти у передноворічний вечір будуть створювати оркестр Lords of the Sound у супроводі хору, фіналісти та суперфіналісти вокальних талант-шоу Маргарита Мелешко, Ігор Петров, Ярослав Радіоненко. Лорди даруватимуть живе звучання європейських різдвяних хітів та саундтреків до найулюбленіших новорічних фільмів.
 
Також ви будете захоплені виконанням запрошених гостей! Колоритний та драйвовий гурт бандуристів «Шпилясті кобзарі» вже здивував нашу країну та світ можливостями народного українського інструменту, демонструючи свіжий, сучасний погляд на бандуру. А особливе враження справить на вас «душа української пісні», надзвичайна Оксана Муха, яка перемогла на шоу «Голос Країни» у 2019 році, зачарувавши всю Україну своїм глибоким та винятково проникливим співом. І всі артисти разом,поєднавши талант та всю свою любов, створять саме ту магію, яка буде супроводжувати вас різдвяно-новорічними святами.
 
Але і це ще не все! Організатори готують сюрпризи та цікаві елементи, про які дізнаються глядачі безпосередньо на концерті  Grand Christmas від Lords of the Sound!
Ви сповна відчуєте україно-європейський колорит, сплетіння європейських традицій та краси української культури! Давайте підтримаємо традицію європейців відвідувати різдвяні концерти, щоб наповнитися казковими моментами!
 
Чудеса відбуваються з тими, хто вірить в них! То ж не відмовляйте собі хоча б на пару годин зануритися  в музичне дійство GRAND CHRISTMAS від Lords of the Sound, і зарядитися натхненням та духовною гармонією на весь наступний рік.
 
Оркестр Lords of the Sound щоконцерту закохує в себе все більшу кількість глядачів, формуючи аудиторію вірних фанатів. Відвідувачі називають їх «найпозитивнішим оркестром», відмічають  неприховану щирість та харизматичність  як музикантів, так і диригентів. А їх концерти наповнені  шоу-складовими, гумором та теплим спілкуванням з глядачами.
Довірте свій вечір оркестру Lords of the Sound, приходьте з найближчими людьми і відчуйте єдність між собою та музикою особливого свята! Зіллємося разом з усією Європою в різдвяно-новорічному концерті 28 та 29 грудня в Палаці Україна! 
 
В концерті беруть участь: оркестр Lords of the Sound, хор оркестру, гурт «Шпилясті кобзарі», Оксана Муха.
Солісти: Ярослав Радіоненко, Маргарита Мелешко, Ігор Петров
Диригент: Віталій Саражинський. 
Продюсер: Андрій Новаторов.

  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Lords of the Sound "GRAND CHRISTMAS 2020" Святковий концерт! відбудеться 28 грудня 2019, 19:00, субота в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.