У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олена Темнікова

16 листопада 2018, 20:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

16 листопада 2018 року в київському клубі Stereo Plaza відбудеться концерт гарячої брюнетки російського шоубізу Олени темників. Колишня учасниця «Фабрики зірок» і групи SEREBRO не менш успішно продовжує свою сольну кар'єру, яку поєднує з роботою дизайнером і радіоведучій. Заняття вокалом Олена почала ще в 10-річному віці, в рідному Кургані, де вона народилася. Після школи дівчина приїхала придивитися до столичних вузів і зовсім випадково пройшла кастинг на участь у проекті «Фабрика Зірок-2». Після цього її запросив до співпраці відомий продюсер Максим Фадєєв. Зокрема, Олена стала учасницею дівочої групи SEREBRO, яка представляла Росію на конкурсі «Євробачення» і посіла третє місце.
 
Мама Люба, давай-давай!
Особливу популярність в мережі інтернет отримав кліп групи на пісню «Mama Love», відому в народі як «Мама Люба, давай!». Відео схоже на суцільну імпровізацію, відзняту на відеореєстратор. Учасниці групи просто їздять в авто по місту і співають пісню. Однак саме Олена Темнікова і є тією яскравою брюнеткою на першому пасажирському сидінні, яка дотепно порадує Микиту Джигурду і каже з грасирує «р»: Прррістігні мене, Росія! ». Ця фраза стала одним з мемів інтернет-спільноти та самої Олена Темнікова. Композиція отримала шалену популярність, а відео в даний час отримало понад 20 млн переглядів в YouTube.
 
Однак, незважаючи на шалену популярність групи, Темнікова вирішила покинути колектив і зайнятися сольною кар'єрою. Сам продюсер Максим Фадєєв придумав з цього приводу піар хід: ніби Олена пішла з групи через роман з його рідним братом Артемом. Хоча приблизно в той же час Олена вийшла заміж за керівника IT-компанії Дмитра Сергєєва і через деякий час у подружжя народилася дочка.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Олена Темнікова відбудеться 16 листопада 2018, 20:00, п’ятниця в Stereo Plaza. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.