У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фестиваль АРТПОЛЕ 2013

10 липня 2013, 10:00, середа
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Міжнародний фестиваль АРТПОЛЕ. ЗВУКИ/ДІЇ В ПРОСТОРІ
10–14липня 
Уніж, Городенківський р-н, Івано-Франківська обл.

П’ять днів, чотири сцени і триста учасників з понад десяти країн.

На кожній з чотирьох фестивальних сцен — етнічно-екологічно-дністровій, казково-театральній, вільно-експериментальній та великій world music — будуть максимально широко представлені проекти, що виникають і розвиваються в українській альтернативній культурі, а також гурти з інших країн. АртПоле розширює як географічні, так і стильові рамки — до програми долучаються гарячі й непередбачувані фінські хлопці Faarao Pirttikangas, тріо Mavigiz зі Стамбула, що грає витончені східні мелодії на традиційних турецьких інструментах, делікатні Enchanted Hunters з Польщі, Evolution Dejavu з Чехії, Napra з Угорщини, російський гурт uSSSy і французи Red Cardell.

Україну представлятимуть PUSHKiN Kiev Klezmer BandГич Оркестр, Гудаки Village Band та ін. Програма продовжує наповнюватися — слідкуйте за оновленнями на www.artpolefest.org.

10 липня з Незвиська (15 км від нинішньої локації АртПоля) на фестивальний майданчик відправляється Дністром одна зі сцен фестивалю. Якщо ви хочете послухати музикантів, яким підіграватимуть дністровські хвилі й підспівуватимуть птахи, а замість лаштунків побачити прекрасні дністровські краєвиди — водоспади, замкові руїни й неторкані людиною урочища, то можете резервувати місця на сусідніх катамаранах.

 Найбільшою інтригою цьогорічного фестивалю є нічна експериментальна сцена, на якій цього року розповідатимуть казки, притчі та повір’я.

Тут буде давня індійська легенда The King and The Corpse — «трансглобалізовану» версію цієї загадкової історії Тьюп, харизматичний вокаліст Transglobal Underground, оповідатиме під віртуозну гру Шими на сітарі. Історія від Юрія Андруховича — написана ним самим про Альберта Вироземського, спаленого 1641 року у Львові, невипадково до цієї оповіді долучаться саме львівські музиканти: співачка Уляна Горбачевська та контрабасист Марк Токар. Ще одна подорож на схід, Ашик Керіб — легенда про бідного мандрівника–музиканта, у новій версії казки будуть задіяні виконавиця урумських народних пісень Аполлінарія Налча і турецький музикант Мустафа Кизилделі. І — містична Гуцулія, про яку найкраще розкажуть ті, хто народився у Верховині й Космачі. Остап Костюк з «Гич Оркестра» і Олег Гнатів з «Перкалаби» спробують запропонувати свою версію прогулянки в потойбіччя.

Подробиці про ці та інші події АртПоля, зокрема насичену програму майстер-класів (цього року до українських майстрів долучаються їхні колеги з Польщі, Австрії та Індії, а програма розшириться за рахунок майстерень, пов’язаних з рухом — від садівництва до танцю:) дивіться на www.artpolefest.org.

Середина літа — п’ять днів насиченого фестивального життя, від експериментально-дослідницьких музичних проектів до нестримного драйву й танців до світанку. Радості для!

Придбати квиток на Фестиваль АРТПОЛЕ 2013 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Фестиваль АРТПОЛЕ 2013 відбудеться 10 липня 2013, 10:00, середа в с. Уніж. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.